erio Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 opinie beda po tym jak katre wloze ... a teraz pytanie ... sciagam catalista 2.02, skand sciagnac jakies filmiki ktore chodza tylko na ati ????? ( taka prezentacja mozliwosci karty) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Napisz jak to smiga i jaka masz jakosc obrazu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Wiem, że niedawno były na stronie ATI, ale może coś zmienili w każdym bądź razie poszukaj na ATI.COM :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Napisz ile za nią dałeś, gdzie kupiłeś, no i jak ją w końcu uruchomisz to jak z jakością obrazu i z grami, no i jak sie kreci i jakie ma pamieci 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Pozwolę sobie odpowiedzieć za kolegę z forum, bo zapewne takową kartę posiada,- dane z cennika ''ACTION'': Typ złącza AGP x4 Pamięci 64 MB DDR (3,6ns Hynix) Procesor ATI R200 Chłodzenie procesora aktywne Rodzaj wyjść D-Sub, DVI-I, S-Video Rodzaj wejść brak Rozdzielczość 2048x1536 Zgodność programowa Direct X, OpenGl 1,3 Pakiet zawiera: sterowniki, kabel S-Video, oprogramowanie Opis 2x RAMDAC 350 MHz - dual viewtaktowanie 275/275 MHzCzarny kolor laminatuOprogramowanie: PowerDVD, Power Director TV Chip ATI Theatre No chyba, że pomyliłem modele, ale jeśli taktowana jest 275/275 to pamięci i tak powinny być Hynixa :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Poprawki ... 1. Mialem niemila niespodzianke ... pamieci pomimo ze Hynix to mam 4ns :(((((((((( w Actionie byl to ostatni egzemplarz wiec nie mialem nawet jak poszukac innego ( ale na swojej stronce podaja 3.6 ns ... jakby co to zarzadam zwrotu kaski ;) 2. Wyjscie ...,...,DVI-D nie DVI-I ( PS. jaka jest różnica ? ) Czarny laminat czestotliwosci 275/275 - tak pisze na pudelku ... zaraz sciagne jakiegos powerstripa i sprawdze ... jak by sie roznilo to bedzie podstawa do reklamacjii ... :) PS. Co polecacie do krecenia ati itd ... do tej pory urzywalem Coolbitsa :)) aha ... po instalacji sterow nie zmienia mi sie odswierzanie ... mam caly czas 60 Hz ... pomimo ze windowsXP pisze ze jest inaczej ... ( na pulpicie tez nie tylko w 3D) zara posciagam jakies ati refresh fix ... refreshlock ( pozostalosc po CLAPIE nie dziala) aha ... pierwszy wynik z 3dmarka 7330 :))) nie jest tragicznie ... ale zobacze jeszcze te czestotliwosci :) a co do ostrosci i jakosci obrazu to na poczatku myslalem ze zawalu dostane ... w dosie , biosie itd jest fatalnie ... po wyjeciu Voodoo Bansee sie przedazilem ... mydlo :(((( 640x480 to samo ... ale juz 1024x768 i 1152x8xx jest b. ładnie ( tylko te 60 Hz :)) ostry obraz jak zleta DALEM ZA NIA 546 brutto ale VAT odzyskam ;)) Ide na sniadanie ... jak wroce mam miec tu dokladnego linka do demek ati :), sugestie co do refresh fix programa i czym podkrecic i sprawdzic Mhz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem HIS Excalibur 8500, taktowanie 275/275 (hynix 3,6, bios 7008, DVI. S-Video). Karta cud miod palce lizac... po zmianie z gf3ti200 po prostu szok jakosciowy (nie predkosciowy, chociaz i tak jest szybsza od gf3). Karte kupilem w Pronoxie we Wroclawiu. Cena 550zl. Polecam. P.S. Ogladanie na TV DivX'ow to czysta przyjemnosc (bo na kompie mozna dalej pracowac :)) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 No fakt w ACTION mają jeszcze ten model: Typ złącza AGP x4 Pamięci Hynix 4ns Procesor ATI R 200 Chłodzenie procesora aktywne - radiator z wentylatorem. Rodzaj wyjść D-Sub, DVI-D, S-Video. Rozdzielczość 2048 x 1536 Zgodność programowa DirectX, OpenGl 1.3. TV Chip ATI RAGE THEATER Opis Taktowanie 275/275 MHz. i takowy pewnie posiadasz. Co do programiku podkręcającego do ATI to osobiście preferuję- ''Rage3D Tweak'' ma jeszcze kupę innych przydatnych ustawień i gotowe ustawienia do konkretnych gier i benchmarków, poprostu jest Cool :D a linków do demek może poszukam, zobacze :wink: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Napisz jeszcze jak Ci się sprawuje ta karta tzn. jak z instalką sterów czy bez problemowo i co z tym odświeżaniem /dziwna sprawa/, - sam przymierzam się do kupna tego modelu i jeśli można to prosiłbym o jakieś drobne uwagi na temat tej karty. Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 1. mam 275/275 jest ok .... 2. mam karte DVI-D i przejsciowke DVI-I >>> D-sub ... problem jest taki ze mam wszystko ok poinstalowane... 2 monitor sie wlacza ... ale jest czarny ekran ... czy to mozliwe ze DVI-D i DVI-I tak sie różnia ????? ze nie beda razem dzialac ??? watpie ... ale jak tak to moja karta jest do [gluteus maximus] bo 2 minitora CRT 15" nie podloncze se :((( Zmiany rozdzielczosci dzialaja monitor reaguje ... jak dam zla rozdzialke np. 1280x1024 to nie dziala bo jej nie obsluguje ... a na tych czestotliwosciach co je obsluguje JEST CZARNY EKRAN na 2 monitorze ... na 1 wszystko spiewajaco ... aha ... to co bylem zaskoczony rozmytym obrazem w dosie to po prostu ati inaczej wyswietla fonty w dosie takie zaokraglone ... ane nie sa nieostre tylko takie pelniejsze ... inna czcionka niz GF256 i Voodoo Banshee:))) ... z odswierzaniem tez juz sie uporalem ... jeszcze tylko ta przejsciowka .... jej schemat : .. ........ - ........ .. ........ 3 kropka od lewej w 2 rzedzie ... ten "gwozdzik" w przejscowce jest jakies 1.5 mm wepchniety do srodka ... moze to przez to ????? ... chyba pojade wymienic przejsciowke ... bo jak to problem DVI-D vs DVI-I ( niezgodnosc standardów _ to bede mosial karte oddac, wymienic nie wiem cholera !!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coil Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 ...skand sciagnac jakies filmiki ktore chodza tylko na ati ????? ( taka prezentacja mozliwosci karty) Demka są na http://www.pliki.nukleon.pl/ a to poszcególne linki: http://www.nukleon.pl/download.php?id=162 http://www.nukleon.pl/download.php?id=165 http://www.nukleon.pl/download.php?id=166 http://www.nukleon.pl/download.php?id=160 http://www.nukleon.pl/download.php?id=164 http://www.nukleon.pl/download.php?id=161 http://www.nukleon.pl/download.php?id=132 Do podkręcania najlepszy chyba "r3dtweak" do zassania chociażby z tąd: http://www.rage3d.com/r3dtweak/ Coil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 http://store.kayye.com/kayye/dviaccessories.html DVI-I obsluguje cyfrove i analogove monitory ... a DVI-D tylko cyfrowe ... dalem [gluteus maximus] ze wczesniej tego nie wiedzialem ... watpie czy action przyjmie odemnie ta karte :((( chce kros ja kupic mam ja od 10.00 am ... poza tym ze mi 2 minitory analogowe na niej nie pujda to jest wszystko z nia ok ... na 275/275 chodzi bez zarzutu jeszcze nie krecilem ... ale podobno Hynix 4ns sa tak jak inne 3.6 ns ... ???? PS. demka wygladaja rewelacyjnie ... ..Dunaj ... to jak ... dogadamy sie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Chętnie bym ją od ciebie odkupił, ale tak jak już pisałem zaopatruje się w ''ACTION'' w Warszawie, a kartę chciałem sobie skręcić przy składaniu kompa dla klijenta /jemu oddałbym ATI7500/ więc całość jako zestaw komputerowy muszę mieć na fakturze, do rozliczenia w firmie, zresztą zamówienie mam do zrealizowania na pojutrze :? :( Sorki i Pozdrawiam !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Haha, jeszcze takiego czegos nie widzialem. Kupic sprzeta i tego samego dnia opylac go bo sie nie jest zadowolonym :) Sorry erio ale nie moge ze smiechu sie powstrzymac - ATI rulez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Uuuuuu.....a ja nie wiem, jakie mam u siebie złącze :lol: :lol: Ale i tak wątpię, żebym na 2 monitorach szalał . Ale żeś się chłopie piwa nawarzył.....zajebista karta, lepiej kup sobie LCD, a nie ją sprzedajesz. Ja dla niej nowego proca i płytę kupiłem!!!!!! I jestem w 100 % zadowolony. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Keares Slayer :) Udalo sie ... okazuje sie ze w Actin Krakow pracuja ludzie ;))) przyjeli ta karte spowrotem ;))) uffff :))))) musze przyznac ze bylem z niej b. zadowolony ... czekam az przyjda do nich 9000 lub 8500 z DVI-I !!!!!!!!! a maja przyjsc na dniach ... po prostu nie wiedzialem ze miedzy DVI-D i DVI-I jest taka roznica ( juz wiem czemu przejsciowka sie nazywa "Przejsciówka Mint DVI-I>D-sub " a nie "... DVI > D-sub" ;)))) ale za glupote sie placi ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 No to Ci się udało, ale tak jak piszesz, dalej trzymaj się ATI sam się zastanawiałem nad 9000 ale jest jednak gorsza od 8500 więc zważ czy się opłaca no chyba, że będzie miała to DVI w tańszej cenie to bierz spoko,- karta w gruncie rzeczy nie jest zła :) :) :) oto ceny z ACTION w W-wie: nazwa produktu , cena netto, cena brutto Karty graficzne/ Producent: Mint MINT ATI 7000 64MB DDR TV-out+DVI-I 168,00 zł 204,96 zł MINT ATI 7000 64MB SDRAM TV-out 152,00 zł 185,44 zł MINT ATI 7500 128MB DDR TV+DVI-I 345,00 zł 420,90 zł MINT ATI 7500LE 64MB DDR TV+DVI-I 249,00 zł 303,78 zł MINT ATI 7500LE 64MB DDR TV+DVI-I 279,00 zł 340,38 zł MINT ATI 7500LE 64MB SDR TV+DVI-I 225,00 zł 274,50 zł MINT ATI 8500 64MB DDR TV+DVI-I 454,00 zł 553,88 zł MINT ATI 8500LE 128MB DDR TV+DVI-I 499,00 zł 608,78 zł MINT ATI 8500LE 128MB DDR TV-DVI-D 499,00 zł 608,78 zł MINT ATI 8500LE 64MB DDR TV+DVI-D 424,00 zł 517,28 zł MINT ATI 9000 PRO 64MB DDR TV+DVI-I 433,00 zł 528,26 zł MINT ATI : Przejściówka z DVI-I na D-Sub 12,00 zł 14,64 zł MINT ATI RADEON 8500 64MB TV-OUT+DVI-I (no dual) 439,00 zł 535,58 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 kupilem ta: MINT ATI 8500LE 64MB DDR TV+DVI-D 424,00 zł 517,28 zł karte w Krakowie za 544 zł o 9 rano a o 13 mieli dostawe i teraz tez maja te karty po 517 zł :)))))) (ale oddali 544 ;)) innych 8500 ani 9000 nie maja wcale na stanie ... jutro sie spodziewaja 9000 pro od minta za ok. 505 zł brutto ... ( przynajmniej po tyle JUZ MIELI z 10 dni temu ALE PRZEGAPILEM !!!!!) MINT ATI 9000 PRO 64MB DDR TV+DVI-I 433,00 zł 528,26 zł MINT ATI 8500 64MB DDR TV+DVI-I 454,00 zł 553,88 zł jedno z tych 2 musze se sprawic ... ps. A przejsciowke kupilem za 10 brutto ;)))))) MINT ATI : Przejściówka z DVI-I na D-Sub 12,00 zł 14,64 zł to wszystko co tu zacytowales to maja na stanie czy tylko w cenniku ... jak maja ... to nie przyjechalbys mnie odwiedzic :))) ????? PS. apropo 9000 jest gorsza ale tez okolo 50 zł tansza ... a ja chce najtansze cos z pixel shaderem i Hydravision ;)) w www.jtt.com.pl jest w cenniku 9000 250/333 :((( za 458 zł !!! ale w magazynach maja tylko pro za ponad 600 :((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Z tego zla wybralbym mniejsze czyli MINT ATI 8500 64MB DDR TV+DVI-I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Kaeres, Kaeres .... ty sie nigdy nie zmienisz ;))) Mniejszego zła ...nawet nie pytam co przez to rozumiesz milosniku nVidii i Intela .... mi jest potrzebna karta z DOPRACOWANĄ obsluga 2 monitorów a nie nvidia i twinview .... pozostaje matrox i ati ... ale jako ze lubie grac to wezme ati ... ale jako ze chce pixel shadera to wezme ( i tak musze juz doplacac wiecej niz chce) 9000 lub 8500 a nie 7500 :((( zeby nie musiec za 6 miechow znow karty zmieniac .... nie zrozum mnie zle ... jak bym nie mial 2 monitora to bym rozwazal gf4ti4200 prolinka .... ale puki co ... 450-550 to i tak dla mnie duzo za grafe :((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Oka mam Powercolora 9000 pamiec 250/400 jeszcze nie @ bo karta jeszcze nie byla w kompie ... utro wracam do krakowa to sie pochwale wynikami :))) Mission acomplished , objectives complete: mam DVI-I :))) mam Pixel shadera :))) mam 2x CRT :)))) za 430 zł :))))) return to baze ... w niedziele jeszcze jedno ... powercolor to juz nie taki HIS jak Mint :))) to porzadna marka :))))) ...no dobra ... ale juz marka ... maja swoja strone www :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Oka mam Powercolora 9000 pamiec 250/400 jeszcze nie @ bo karta jeszcze nie byla w kompie ... utro wracam do krakowa to sie pochwale wynikami :))) Mission acomplished , objectives complete: mam DVI-I :))) mam Pixel shadera :))) mam 2x CRT :)))) za 430 zł :))))) return to baze ... w niedziele jeszcze jedno ... powercolor to juz nie taki HIS jak Mint :))) to porzadna marka :))))) ...no dobra ... ale juz marka ... maja swoja strone www :) Mint tez ma swoja strone :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 3dmark 2001 5200 punktow .... narazie :))) nie moge uruchomic suwakow overclocking w r3dtweak v 3.5 ... sa n/a ... macie jakies pomysly ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 3dmark 2001 5200 punktow .... narazie :))) Nie chcę Cie martwić, ale tyle miałem na swoim Athlonie 1.4 podkręconym na 1.5 Ghz z 512mb pamięci SDR na karcie ATI7500 przy starszych sterach No ja wiem, że to 1.5Ghz i 512ramu, ale Ty masz DDR no i ATI9000 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 ja mam tyle samo 5100 (+ - 50 pkt.) na moim sprzecie, stary porazka :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 OT - mam pytanie zasadnicze - czy wszyscy przechwalaj sie swoimi wynikami w 3D Marku 2001 SE - bo sam wynik bez podania ver. programu moze powodowac wiele zamieznia :?: sugestia - piszcie nie tylko wynik ale ktora wersja 3D Marka - bo to wiele wyjasni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 panowie z GF2 ... primo ... moja dziewucha sie dorwala do kompa i gra ( teraz robi objad wiec mam chwile zamim pójde myc gary ;) i nie mam czasu sie bawic w podkrecenie karty ... po drugie primo ... pamietajmy ze mam na tym radku takie same pamieci jak wy na swoich GF2 !!! 5 ns ;( a wszyscy wiemy ze nic tak nie daje kopa karcie jak szybkie pamieci ... zrobcie swoje testy w 1600x1200 to wtedy zobaczymy przewage nowego chipsetu ATI ... albo 4x FSAA ... testy robie w 3DMark2001 SE v330 powiedzcie mi czy jest program coo pozwala overclockowac 9000 bo r3dtweak w ver. 3.5 supportuje ATI Cards Supported: Radeon LE/VE/SDR/DDR/AIW Radeon 7000/7200/7500/AIW 7500/7800 (may work with Mobility 7500) Radeon 8500(LE/LELE)/8500DV/8500eXP/8800 Radeon 9000 (with OC support to arrive shortly) ;(((( i jeszcze jedno ... wasze karty za ok 350 zł i moja za 430 zł nie różnia sie zbytnio ceną ... ale moja ma pixel shader ... dziali ktoremu u mnie w morrowindzie woda to woda .... a u was niebieska , wygladająca na zdigitalizowaną ciecz substancja ... nie potrzebyje GF4 ... potrzebuje karty wlasnie takiej jak mam .... tania z pixel shaderem ... w 1024 wszystko fruwa ( przypuszczam ze u was tez ... ale u mnie pofruwa dluzej :))) ( trueform + pixel shader :)) zobaczymy do ilu te moje pamiątki polecą ... moze do 450 Mhz dojde :))a na karcie juz sie kreci wentyl ... wiec z 250 do 300 go podciagne ... przecie to ten sam chip co w 9000 pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 ja mam tyle samo 5100 (+ - 50 pkt.) na moim sprzecie, stary porazka :cry: :cry: Ja na swoim mam 5300w 2001SE, i 5150 w 2001 :-), tylko zobaczcie na mojego proca .......:-) po wymienie na cos normalnego dostanie kopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 26 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2002 ja mam tyle samo 5100 (+ - 50 pkt.) na moim sprzecie, stary porazka :cry: :cry: Ja na swoim mam 5300w 2001SE, i 5150 w 2001 :-), tylko zobaczcie na mojego proca .......:-) po wymienie na cos normalnego dostanie kopa a jako ciekawostke moge dodac iz w 3dmarku 2000 ma jakies 5000 :-), nie wkem dlaczego tak sie dzieje, ale 2000to juz przerzytek i pewnei nie rozpoznaje tej karty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 http://service.madonion.com/compare?2k1=4289492 to jest link to mojego wyniku z 3dmarka 2001 SE ... panowie Dunaj i Grisza ... podajcie swoje compare ... chcialbym zobaczyc wasze szczegolowe wyniki ???? musze dodac ze moja karta wyraznie czeka na Mhz z procka.... czasami sie przycina ... to chyba proc nie wydala tak szybko doliczyc co trzeba ... nie ma kogos z krakowa kto chce kupic d1.2 "niekrecony ;)"za 200 zł ;)) lub wpasc z A1700+ na godzinke i zweryfikowac moja teorie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...