Gość Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Witam, Dzisiejsze statsy: Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Barwkomp Rywalizacje: The B Team vs Fido, Chaos & co. A[tlon] TEAM & ARAGORN vs Bydgoszcz Team A[tlon] TEAM & ARAGORN vs masash&przyjaciele Olsztyn AMD Team vs uff...AR Wykres konkursowy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 jak zwykle good job ;] mam tylko pytanko gdzie jest wykres konkursowy?? dzisiaj zalapalismy sie do top100 tweak wg. aktywnosci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Wykres konkursowy? Hmm... wlasnie ostatni końkurs sie skonczyl i jest jakis nowy? bo jakos nie moge znalezc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 wydawalo mi sie, ze organizator pierwszego zorganizowal nastepny, znow z filmem ;] nie pamietam gdzie to bylo, ale bylo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ok, to na wszelki wypadek dam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 postfuckers :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 cos mojej ekipie spada forma :( upadate: szybka interwencja i juz pare wu polecialo :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 jazda chlopaki :P mam nadzieje ze na nastepnym wykresie konkursowym bedziemy przed Fidem i Chaosem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 nawet o tym nie mysl :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 mialismy chwilowy brak liczacych i liczylismy ja fido + 1,2 osoby ale jzu powoli zagonilismy liczacych spowrotem :) więc sie nie martw :D my tak łątwo sie nie poddamy :)) jeszcze maybacha weźmiemi i temp konto Krisa :> tak przed wakacjami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 wydawalo mi sie, ze organizator pierwszego zorganizowal nastepny, znow z filmem ;] nie pamietam gdzie to bylo, ale bylo :Ddobrze ci się wydawało więc panowie nie oszczędzać procków do wygrania orginalny film dvd xXx :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 jak zawsze mialem racje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 :twisted: a moj team niedlugo zaliczy 3miejscowy skok. pewnie w tym tygodniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Widze ze i my niezle dalismy w tym tygodniu. Staty dalej fido mozesz slac do mnie na PW :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Ok, Masz "Uczestnik" wiec myslalem, ze Ty juz nie ten tego ;) Ale skoro jednak tak, to napewno skorzystam z Twojego kleju :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 klej byl moj i wbrew pozora ja tez jeszcze licze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Zwyciezca konkursu w ktorym do wygrania byla koszulka nie zglosil sie po nagrode!!!!! Nie wiem co w zwiazku z tym robic!!! Ponowne losowanie zwyciescy??? Czekam na propozycje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 no to trzeba ponowne losowanie zrobic alebo oglosic nowy konkurs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 no według mnie losowanie once again ..Masz "Uczestnik" wiec myslalem, ze Ty juz nie ten tego ;) .. oni (moderzy) teraz w wiekszoci robia za tajniaków ... :> przyczajone Jonathany, ukryte Vipy itd :D klej byl moj i wbrew pozora ja tez jeszcze liczesie chwali, sie chwali :D nie zapominamy o Tobie RAF .. nadal masz dosc wysoka pozycje i ładny dobytek WU's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 ja mysle ze nagroda moze przejsc na maj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Na maj juz jest nowa! Od Spiderra ale jak chcecie moga byc 2. Ja niestety jade a tydzien w delegacje dzis w nocy i wracam w nastepna niedziele. Prosze o podjecie do tego czasu decyzji. Kazda uszanuje. Ps. Jest mi troche przykro ze zwyciescy mnie olali :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 pewnie nie olali tylko forum nie czytaja :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Forum sie kaszanilo. Dlugi weekend jeszcze dluzszy kac :> Ja sie przyznam tez nie zagladalem kto wygral :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 tego chyba nikt nie wie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Jak to nie???? Jest w odpowiednim temacie napisane. Sorry troche sie nawalilem i moge bledy walic :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 o tym nie pomyslalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 czy nie powinno byc juz nowych statsow 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...