Skocz do zawartości
pawlospc

Ktora pompka lepsiejsza???

Rekomendowane odpowiedzi

Skladam sobie WC - CPU GPU I NB poszukuje teraz pompy i znalazlem kilka ktore by mi odpowiadaly, a co w na to??

1 Hydor SELTZ L-30

2 Auael AQUA JET PFN 1500

3 Atman AT-306

Cisza jest wazna, weze beda prawdopodobnoe 1/2 cala, niewiem czy ukl zamkniety czy otwarty, zalezy od pompki...

Czekam na wasze opinie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skladam sobie WC - CPU GPU I NB poszukuje teraz pompy i znalazlem kilka ktore by mi odpowiadaly, a co w na to??

1 Hydor SELTZ L-30  

2 Auael AQUA JET PFN 1500

3 Atman AT-306

Cisza jest wazna, weze beda prawdopodobnoe 1/2 cala, niewiem czy ukl zamkniety czy otwarty, zalezy od pompki...

Czekam na wasze opinie...

jesli masz gdzie jupic HYDORA to bierz !!! bo warto ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja polecam pomy eheima... są naprawde wydajne a co do mj 1000 to jest zatapialna - mam cos takiego i jak wloze do pojemnika to caly pojemnik sie trzesie i buczy.... nie moge jednak powiedziec ze nie jest wydajna...

jak masz kase to bierze niezatapialna eheima

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedyne co ci pozostaje to czekac cierpliwie na dostawe hydora ":) zreszta poczekasz razem zemna :P ja juz na nia czekam ze 2 miechy :/ lub pozostaje polowanie na jakas na allegro aleigla w sianie to jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli szukacie/czekacie na hydora to polecam uwaga bedzie reklama :D discus-a ...sam mialem problem z dostaniem seltza l 30 i juz myslalem ze po prawie 2 miesiacach oczekiwania nic z tego a tu mila niespodzianka e-mail od nich ze sa (co prawda nie na stronie bo jest tylko kilka sztuk) , pamietali o mnie i jesli dalej jestem zainteresowany to rezerwacja tej pompki jest zrobiona dla mnie :). i jeszcze jedno cena taka jak zamawialem na samym poczatku (czyli prawie dwa miechy wczesniej niz odebralem). Niby nic ale milo bylo skorzystac z okazji i zakupic hydora.

p.s. Mam nadzieje ze nie bedzie banana za to just tylko napisalem jak bylo... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera... a ja wlasnie kilka dni temu zamowilem ostatniego L20 z discusa (nie mieli wtedy innych i nie wiedzieli kiedy beda)... a ta cena to jaka jesli mozna wiedziec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i [gluteus maximus] nie ma juz rano po twoim poscie zadzwonilem i wyslalem mila i niestety opdpowiedz brzmiala juz wysprzedane :( a juz myslalem , ale jestem glupi bo porezerwowalem na colisie i innych sklepach a o discusie zapomnielame :/ trzeba czekac tylko oby nie byly drozsze niz 170 zl bo wiecej nie dam ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena byla nie zla (132) biorac pod uwage ze pojawialy sie wtedy na allgero za 165 .... jaka teraz bedzie cena to nie mam pojecia zreszta chyba nikt nie wie :(

p.s. ale coz WC wymaga poswiecen :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos wie gdzie w chwili obecnej mozna dostac Hydora L30?

Jak nigdzie go nie dostane to chyba kupuje MJ1000. Co myslicie o Hydorze Seltz L20? Czy w podobnym przedziale cenowym znajduje sie jakas inna ciekawa pompka (niezatapialna).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie juz to czekanie na tego hydora nudzi i zaintersowalem sie inna pompka mianowicie AquaMedic Ocean Runner OR 1200 czy ktos ja mial badz wie cos o niej bo ja powiem ze szczerze nic nie wiem ale z parametrow wyglada ok ?? ktokolwiek slyszał , ktokolwiek wie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiec zamowilem dzis pompke ocean Runner 1200 or widac malo wszyscy o niej wiemy to wyprubuje ale narazie czekam na potwierdzenie czy o oby na pewno jest na stanie bo jak mam na nia czkeac jak na hydora to chrzanie to :/ juz mma tego czekania dosć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiec zamowilem dzis   pompke ocean Runner 1200 or   widac malo wszyscy o niej wiemy  to wyprubuje  ale narazie czekam na potwierdzenie czy o oby na pewno jest na stanie bo jak mam na nia czkeac jak na hydora to chrzanie to :/  juz mma tego czekania dosć

A ta pompka ma może gwintowane wloty i wyloty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie jak u mnie , czkeanie na hydora mnie juz zmeczylo i nie chce jej juz wrecz :P wole cos przetestowac jak sie nie sprawdzi to poleci na allegro nic straconego a mzoe bedzie to trafny zakup :-) pozyjemy zobaczymy czekam na nia z utesknineim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi