Lumperator Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Zdejmij tak jak w 9500. To jest niemal identyczna produkcja. PCB jest chyba takie sami (lub bardzo zblizone). A nie mogłęś zrobić jakiegoś zcjecia czy skanu porównawczego ? Bloczek powinien pasować. No i podpis zmień ;) A Jelonki... :) cicho i miło ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocik Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 zamowilem karte z pc serwisu - tylko ze musialem zaplacic 750 zl + 20 zl . mam nadzieje ze jednak te 20 zl - zgodnie z obietnica zostana zwrocone - lub ewentualnie jakis bonus do przyszlego zakupu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 zamowilem karte z pc serwisu - tylko ze musialem zaplacic 750 zl + 20 zl . mam nadzieje ze jednak te 20 zl - zgodnie z obietnica zostana zwrocone - lub ewentualnie jakis bonus do przyszlego zakupu . czemu 750 zł? dla "tweakowców" miało być 730 zł .... 8O ja z odbiorem osobistym (pojechałem do nich) łącznie zapłaciłem 730 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocik Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 no wlasnie tez mowilem to kolesiowi przez tel , a on na to ze moge zrezygnowac . wyslalem maila z ta oferta umieszczona na forum . mam nadzieje ze dolacza jakies gratisy , lub cos takiego. zobaczymy jak bedzie , w sumie to porzadna firma - powinni sie wiec wywiazac z umowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Może odebrali to jako zamówienie z wysyłką ? Nie ma się co denerwować o 20 zł. Pewnie Ci oddadzą. Najprawdopodobniej musiała zajśc jakaś pomyłka, bo faktycznie PC Serwis to porządna firma i mówię to z pełnym przekonaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocik Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 no dlatego jestem spokojny :) uczciwa firma , nie powinno byc zadnych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27711967 r360 i hynixy 3,3 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27711967 r360 i hynixy 3,3 8O szyna 128bit ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf13 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Mam pytanko co do wydajności r9800se 256bit. Jak ma się to w wersji 4 potokowej do r9600 Pro i XT. Na benchmark.pl testy podają, że 9800se jest wydajniejszy, ale czy ktoś ma jakieś dośwadczenia. I czy szyna 256 równoważy mniejsze taktowania GPU (spora różnica w stosunku do 9600xt i pamięci). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27711967 r360 i hynixy 3,3 8O Koleś raczej ściemnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcserwis Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Mamy potwierdzoną nową dostawę 200 sztuk kart XpertVision Radeon 9800SE 128MB 256bitowych ok.10lipca. Mam nadzieję, że ok.30sztuk z nich będzie modowalna. Niestety cena będzie trochę wyższa, w granicach 750zł. Zainteresowanych proszę o kontakt : poczta@pcserwis.neostrada.pl. W połowie miesiąca powinna być dostawa kart Powercolor Radeon 9800SE 128MB 256bit, ale nie mamy jeszcze potwierdzenia dostawy, ani orientacyjnej ceny sprzedaży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Witam. obecnie składam komputer. Historie składania(jesli kogos to interesuje) mozna zobaczyc tutaj: http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=35093 KupiłemZamówiłem juz wszytkie czesci,pozostała mi tylko karta graficzna. Po za poznaniu sie z tym postem juz sam nie wiem co zrobic. Ale chyba jednak zarezykuje i spróbuje kupib Radeona9800SE i spórbowwac przeroić na PRO. PROSZE O POMOC DOTYCZACY WYBORU(poniżej) ---------------------------------------------------------------------------------- Ostatnia zecza która nie zamówiłem ani nie kupiem jest KARTA GRAFICZNA. Teraz sa juz ostatnie momenty dotyczace jej wyboru: Znalazłem taka sztuke w sklepie Tweak.pl. Kupiłem nich procesor MOBILE, wiec moze tez u nich klupic ponizsza karte. Towar dostarczany jest na nastepny dzien,polecam ich.Oto Ta karta: http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_prod&id3=sek_listap&o_d_ak=&kat=15&pkat=48&ppkat=0&prokat=15&jak=1&link4=index2.php%3Fid2%3Dmenu_prod%26id3%3Dsek_listap%26o_d_ak%3D%26kat%3D15%26pkat%3D48%26ppkat%3D0%26prokat%3D15%26jak%3D1%26 ://http://sklep.tweak.pl/index2.php?id...5%26jak%3D1%26 Co sodzicie o niej,o producenie itp. Ewentulanie gdyby nie ona to cos z Allegro.pl: np to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27192370 A wiec która z tych kart ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>???? Która polececie bardziej i dlaczego??? Musze szybko sie zastawnowic ] Sam juz nie wiem. Ale chyba któraś z nich musze wybrac.... tylko któr.....POWER COLOR CZY ATI?????/ Prosze o opowiedz........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Powercolor, ten ze sklepu ma kostki 3.0ns i nizsze taktowania rdzen/pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 czyli wybrac ten z Allegro.pl (POWERCOLOR) A wytłumaczcie mi to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27711967 Cezmu ta karta jest za 700zł..... Czy moze bardziej mi sie to by opłacałao zamistat tamtej z allegro (POWERCOLOR).Jest Lepsza???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Tylko nie bierz od allegrowicza Palpatine, bo jak poczytasz forum to zobaczysz, ze oszukal paru forumowiczow i poczytaj jego negatywy. Nie bierz u niego! Nie kupuj tez tego pro co podales, bo on jest 128bit, a co za tym idzie jego jydajnosc jest bardzo niska, w porowaniu do pro 265bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 ok dzieki za porady................. jeszcze znalazłem cos takiego..... a co o tym sadzicie..... http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...p=GRGA98XT256TD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 ok dzieki za porady................. jeszcze znalazłem cos takiego..... a co o tym sadzicie..... http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...p=GRGA98XT256TD Co to 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 9800XT i to jeszcze gigabyte za 820zl ????????????? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O kolejna sciema czy to jest prawdziwy cud ?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 no i co teraz.............. bo juz sam nie wiem.......... za taka cene..........czy to mozliwe......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Ktoś się kopnął. Niestety- nie można tego wykorzystać :evil: bo: "4. Przedstawiane w sklepie towary nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Ceny podane przy produktach są cenami brutto (zawierają podatek VAT). Firma Barwkomp zastrzega sobie prawo dokonywania zmian cen bądź niezrealizowania zamówienia, jeżeli cena stanowi wynik pomyłki. Obecność towaru nie przesądza o jego dostępności, a co za tym idzie, o możliwości realizacji zamówienia." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 mi sie wydaje ze chyba zapomnieli dopisac jedynki przed ta suma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Zwykła pomyłka - albow cenie, albo w produkcie (to bardziej pasuje na 9600XT). PowerColor czy ATI ? Karty ATI są wycofywane z obiegu. Teraz udział maja tylko firmy zewnętrzne. Czytając twoją historię, rządasz zbyt wiele na niewiele. SE > Pro nie... a co Ci to przeszka- dza. Przecież jak nie beziesz jej kręcił na maxa, to będzie napra- wdę dobra - dokładnie to samo co typowa 9800 Pro. Kart 128bit w ogóle nie bierzemy pod uwagę, gdyż dopisek Pro jest tu nieadekwatny do samego produktu. Jest to handlowe oszustwo, z którym np. firma Sapphire nie chce maczać palcy (a maczała!). Radeon 9800 SE - 4 potoki, niższe taktowanie, 128bit Radeon 9800 SE - 4 potoki, standardowe taktowanie, 256bit Radeon 9800 - 8 potokow, niższe taktowanie, 256bit Radeon 9800 Pro - 8 potoków, taktowanie standardowe, 256bit Radeon 9800 XT - 8 potoków, wyższe taktowanie, DDR2, 256bit Tak powinno być, choć i tak za duzy rozgardiasz. No ale Radeon 9800 Pro 128bit, to już lekkie przegięcie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 BŁAGAM WAS.....pomózcie mi....ja juz nie daje rady.....naprawde juz nie wiem co wybrac...Planowałem Eadeona 9800SE ale teraz juz nic nie weim po przeczytaniu tego postu. Brosze niech ktos mi poleci jakas karet grfaficzna któraj jest w bardzo dobrym stosunku ceny do jakosci. A moze na kost jakies dobry test kart graficznych w intrnecie bo niemoge nic znalesc. Poszukuje jakiejs karty za około 700zł No jesli cos bedzie ciekawego to moze zaszalec na wiecej.... Błagam juz was.... wszystkie czesci do kompa mam kupione opócz karty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 XpertVision Radeon 9800 SE>Pro (z gwarancją takowalnosci do oryginalnego Pro). Gdybyś czytał uważniej, to dostrzegłbys ofertę PCSerwis i grono zadowolonych ludzi. 750 zł. To niewiele jak na sprzęt tej klasy. O stopien wyżej stoi już tylko Pro za 1k zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Nie znacie gdzies w kielcach sklepu, ktory sprzedaje SE@PRO ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 także polecam pcserwis-wawa ,konkretni ludzie ,którym można zaufać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 hmn...za taka rozsadno sume to bym wzioł....tylko ta firma troche nijaka.......no ale.... Kiedy oni beda znowu sprzedawac towar.....bo narazie nie maja.... Ja potrzbeuje na wtorek...kurierem........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 lepiej poczekaj bo możesz czasem wtopić kase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 hmn...moze cos ze stajni GForce????? Polecacie cos???? Najlepiej przydalbymis sie jakis wykres np. slupkowy wydajnosci kart graficznych..........i wybalbym to na co mnie stac i jest wydajen..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 hmn...za taka rozsadno sume to bym wzioł....tylko ta firma troche nijaka.......no ale.... A co ty rozumiesz pod pojęciem nijaka? No chyba, że dla ciebie bardziej wiarygodny jest cytowany przez Ciebie sprzedawca: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1268465, który sam nie wie co sprzedaje, bo opisy na jego aukcjach nie zgadzają się z opisywanym towarem (przykład: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=26136110 - widział ktoś kiedyś Radeona 9200SE wyposażonego w 128-bitowe pamięci?), a deklarowany czas realizacji zamówienia z 2-3 dni zmienia się na 2-3 tygodnie. Żeby było jeszcze śmieszniej, to gdy wystawisz mu negatywny lub neutralny komentarz, to wymyśli niesamowitą bajeczkę, że to kupujący jest wszystkiemy winien, co jest bzdurą wyssaną z palca, bo na taką wymyśloną bajeczkę nie możesz dać już odpowiedzi. Wiem, bo mnie obsmarował na tym forum, opowiadając historie wyssane z palca, które nie miały miejsca. Napisałem też do kilku osób, które wystawiły mu negatywne opinie, no i historia się powtarza, w odpowiedzi na negatywny komentarz wypisuje piękną wyssaną z palca bajeczkę, że to on jest niewinny, a to wystawiający komentarz jest wszystkiemu winien i tylko się na niego uwziął. Zarzuca innym, że kłamie jak z nut, co sam sobie powinien zarzucić. Popatrzcie, co odpisał gostkowi, który zarzuca mu, że dostał 64-bitową kartę graficzną zamiast 128-bitowej - jakaś głupia historyjka ze starym komputerem, a to przecież od razu widać, że sprzedawca napisął głupoty na aukcji, a kupujący ma 100% rację zarzucając mu oszustwo lub niekompetencje. Powiecie,że się uwziąłem. Tak uwziąłem się, bo po zwróceniu mu uwagi, że trochę nie bardzo są te jego opisy zgodne z prawdą nawyzywał mnie od brudasów itp. po prostu mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ił, dlatego będę demaskował tę jego dwuznaczną naturę - nawet jego nick pasuje do jego postępowania. I NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 fajny gosc......rozwazłem nawet kupno u niego...........ale rezygnuje z cała pewnosci:) Móiłem ze firma jest nie zbyt dobra tak jak Sphhire czy HIS,HERCULES,POWERCOLOR. Prosze was podajcie link do jakiego dobrego polskiego testu kart graficznych...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...