Th0m4S Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 jak bloku nie bedziesz mial poniedzialek / wtorek to zacznij sie martwic ale narazie nie ma czym chodz wiem o co ci chodzi bo mi tez trudno bylo czekac na bloczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobelik Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 No ja sie zabije!!! przychodze sobie dzis do domu z joba 14:40 zerkam do skrzynki... a ty awizo na list polecony szklo... hmm to chiba to wiec niepotrzebnej poruchawy narobilem... ale poczta w sobote do 15 wiec i tak [gluteus maximus] !!! w poniedzialek oblookam moje 1-wsze bloki i zabiore sie za skladanie 1 wc.... ZYCZCIE MI POWODZENIA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 A jednak sie niepotrzebnie martwiles :) wiecej wiary w ludzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobelik Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 No fajnie :) Jak je dorwe to powiem jak sie spisuja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobelik Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 OK bloki na mejscu :) Ale... zawsze jest jakies ale... Myslelem ze beda ładniejsze :) na stronie wygladaja ladniej niz w rzeczywistości :) ale to szczegol zobaczymy jak sie sprawdza :) na dniach zloze wszystko i opowiem co i jak :) porownanie bedzie miedzy wiatrakiem boxowym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Właśnie dokonałem u nich zakupu i jestem zadowolony, przysłali to co chciałem, cena się zgadzała, osiągi bardzo dobre (poprzednio użytkowałem CPC - nie polecam :x ). Polecam kontaktować się z nimi telefonicznie, mailem trzeba długo czekać na odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Hmm zalatwialem sprawe mailem i bylo szybko . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 mam od nich proxime i cold crowna :) , cold crown był od użytkownika forum , proxime zamówiłem ja :) w czwartek zamówiłem , potwierdzenie na maila przyło po kilku minutach , zadzwoniłem na koma do kolesia , potwierdziłem , przeprosił mnie bo miał grype i powiedział że wyśle znajomego aby wysłał paczke !!!!!!!! nie zdaża sie to żeby ktoś kogoś przepraszał :rolleyes: Sobota , godzina ok 14.30 , listonosz z bloczkiem :) , odpakowałem i faktycznie , ładnie wygląda, ale myślałem że troche lepiej to wygląda. .... B) ps: znalazłem u babci w szafie płyn SIDOL (płyn do czyszczenia chromu,metali , srebra ,brązu..... kiedyś ten płyn był przywożony zza granicy przez mojego dziadka i babcie , gdzie teraz to można dostać ??? Wiołem cały zaśniedziały blok cold crown , dałem kropelke sidolu , zrobiłem lusterko z bloku po 20 sec. polerowania szmatką B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 ja juz dwa razy kupowalem od chlopakow bloki i zero problemow. Owszem sa mlodzi (wiem bo odbieralem osobiscie) ale bloczki maja naprawde porzadne za rozsadne pieniadze. Nnie psioczyc mi tu bo to chlopaki z Ursynowa wiec wszytko jest wporzadku 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^KapitaN^ Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 tez mam od nich spidera, odbieralem osobisicie. Bez zadnych problemow, słoza zawsze pomoca jesli sie do nich meilem zwrocic, albo gg. Polecam wszystkim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argaven Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ja mam ich dwa bloki Aisa K-1 i SILENCER - PRO. Kontakt bardzo dobry bloczki OK. Kiedy zamawialem bloczek to okazalo sie, ze wlasciciel firmy jest chory, a w zamian za opoznienie otrzymalem dodatkowo 2 m weza i zapinki metalowe. Mily gest. Naprawde zalezy Im na klientach. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gopiter Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 No to i ja sie wypowiem na temat bloki.pl. Firma jest jak najbardziej ok!Obsluga klienta na najwyzszym poziomie - na prawde.W poniedzialek przyszla paczka z moim pierwszym zestawem WC (Extreme System + Proxima na GPU).Wszystko ladnie zabazpieczone w paczce.Bloczek na CPU nawet calkiem ladnie wyglada-widac przede wszystkim starannosc i dokladnosc wykonania.No ale...bloczek zamawialem z kroccami 12/16/12 a przyszedl 12/12/12.Od razu zadzwonilem pod pierwszy podany nr.Odebral jakis koles sprawdzil zamowienie i oczywiscie okazalo sie ze sie pomylil.Od razu przeprosil i powiedzial ze zaraz wysyla blok z odpowiednimi kroccami.Powiedzial ze jak tylko dostane drugi blok zebym ten odeslal.Wiec dzis pewnie przyjdzie i bede wszystko skladal.W najblizszym czasie napisze jak sie zestawik sprawuje. Ogolnie szczerze polecam bloki.pl! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Rowniez polecam, mlode ale konkretne chlopaki :> Warto zwrocic uwage na AISA K-2, niezla wydajnosc za niska cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitussm Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Hej, miałem od nich kilka bloków, w tej chwili chodzi jeden (jakiś stary wiercony, nie pamietam nazwy) na 4Ti4200 + pelt. Zamawiałem kilka razy, bez problemów. Raz tylko dostałem bloczek NB z krzywym spodem, spieszyło mi sie i sam wyrównałem. Ogólnie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 ja zakupielm u nich proximke i nie oszukujmy sie to nie jakis mega wypas ale swoje zadanie spelnia wzorowo tzn chlodzi :] co do wygladu to i tak go nie widac mimo ze mam okienko :] PS. chlopaki sa mlodzi ale co mnie to obchodzi ??? chodzi o to zeby produkt spelnial swoje zadanie i obietnice a to robi wysmienicie wiec za przeproszeniem wali mnie to czy maja po 18 czy 88lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fog Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ja tez polecam bloki.pl Mam od nich Aisa k-2 i uwazam, ze bloczek jest swietny za taka kase. Super wydajnosc, wykonanie i przede wszystkim najprzyjazniejsza obsluga klienta z jaka sie w zyciu spotkalem. Po zamowieniu otrzymalem maila, ze zamowiony przeze mnie top nie bedzie mi pasowal i ze inny bedzie dobry. Oprocz tego dorzucili mi gratis zaciski i wysylka byla natychmiastowa. Niestety poczta nawalila na calej lini i blok wyslany w czwartek priorytetem dostalem w poniedzialek po poludniu. A co do ich wieku to jesli dobrze pamietam to maja 21 i 24 lata, bo ptrzylem kiedys na gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonczeq Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Jest to naprawdę godna polecenia firma. Mam od nich 3 bloki (jak w podpisie) i jestem z nich bardzo zadowolony. Nie są może najpiękniejsze, ale mi się taka pancerna stylistyka bardzo podoba. Przy zakupie dostałem zniżkę za komplet i wysyłkę gratis! Za tę kasę trudno znaleźć coś równie dobrego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 I ja się dorzucę - mam Proximę :) dobry blok za WYJĄTKOWO przystępną cenę :) * *niedługo zmienię prawie wszystko w moim WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ambi_ Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 kiedyś ten płyn był przywożony zza granicy przez mojego dziadka i babcie , gdzie teraz to można dostać ???W Polsce chyba nie do kupienia.. chyba że w sklepie z zagranicznym rzeczami.. ja kupiłem w niemczech w takim razie czas na WC z bloki.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Też kupowałem u nich. Było to jeszcze jak mieli inna domenę czyli: 835383[/snapback] AHAHAHA panowie zobaczcie tego linka teraz!! ale miałem gały :D :D !! Rzeczywiście zmienili domene ;p ps . Po waszych opiniach chyba kupie u niech 3 bloki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Co sadzicie o zestawach "cold crown" tej firmy ? Obecnie mam freezer 4(AC) i zastanawiam sie nad takim zestawem. Wycisne cos wiecej z mojego proca ,nie dodajac do tego chlodnicy ? A moze cos innego polecicie w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...