stachus Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Cze. Przed chwią złożyłem komputer - pduron 1600 płyta as rock k7s8x Radiator od płyty grzeję się. Obudawa nie pasuje więc musiałem wysunąć zasialacz, nie będzie jakiś komplikacji jeśli go umieszczę poza obudową. Zerknijcie na moje ustawienia: http://www.zemancypowany.republika.pl/ustawienia.jpg - nie wiem czy wszystko jest O.K. Help! 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ale jak komp ci dziala bezproblemowo to powinno byc ok, a radiatory to sa po to aby odprowadzac ciepło :wink: procek puszczony jak AMD nakazuje 12x133MHz - czyli "po bożemu" :wink: jak działa to działa i najważniejsze jest to że się odpalił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 ja tu nie widze zadnego problemu wiec nie wiem w czym tkwi twoj problem:) wszytsko weyglada dobrze a z zasilaczem nie powinno byc zadnych problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsjan Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 nie będzie jakiś komplikacji jeśli go umieszczę poza obudową. Wyciągając go z obudowy pozbawiasz ją obiegu powietrza wymuszanego przez wiatrak w zasilaczu. Jeśli więc nie dołożysz dodatkowego wentyla mozesz spodziewać się, że w budzie będzie za ciepło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachus Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Dzięki wszystkim, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...