Surff Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Witam, Mam następujący problem: Za Chiny ni emoge podnieść maszyny na Asusie P4P800-E + PIV3.0 (90nm) Prescot. Przy próbie startu zgłasza mi kobiecym głosem komunikat "system fail CPU test" :? Zaniosłem płytę do serwisu co by mi wgrali najnowszy bios - nadal to samo.... Czy to może być wina pamiątek?? Mam DDRy PC400 Kingstona na Samsungach CL3. Z góry dziękuję ze odp. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Bład oznacza ze cos jest nie tak z procem, sprawdz go na innej plytce! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Surff Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Bład oznacza ze cos jest nie tak z procem, sprawdz go na innej plytce! Sprawa rozwiązana:) Infineony PC400 CL2.5 rozwiązały sprawę. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...