www Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 witam mam takie pytanko co jest szybsze bo nie ma na necie bezposrednich porownan voodoo 5 5500 czy geforce 2 mx 200 64 bit 64 MB SDR ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@kal Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 oczywiscie że Voodoo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 tylko nie mów, że możesz kupić w podbnej cenie i sie zastanawiasz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 no wsumie to gfa mam i moge za 100 PLN kupic 5500-tke wtedy wywale gfa za 70 zeta powinien zejsc mysle i co opyla sie taka zamiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozio_17 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 to leoiej mi sprzedaj tego voodoo za 120 ;-) a tak na serio to bierz... zajefajna karta :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 VOODOO! :-) im masz szybszego procka tym roznica powinna byc wieksza na kozysc łudziaka ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 swoja droga chcial bym zobaczyc voodoo na jakims poterznym kompie np p4 3,5EE(nw nie prescott ;) ) albo na jakims athlon fx (najszybszy to chyba 3200+) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogrodnik Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 ostatni chipset obsługujący V5500 dla Athlona to kt333... niestety, dla pentaka nie wiem. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 no to co na kt 333 da sie wsadzic jakiegos wiekszego athlona i juz by cos ciekawego moglo wyjsc i dadac ramu z 1gb moze ktos ma ta karte i moglby zrobic taki tescik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 aa to mam jeszcze jedno pytanko czy ten voodoo poleci na sis 735 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 znalazlem takie cos http://www.karty.3d.pl/Voodoo5/Voodoo5.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Bierz ta karte, ona ma wartosc kolekcjonerska (nie jest to co prawda Voodoo 6000, ale to tez fajna zabawka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 a sa stery do voodoo do w2k z obsluga direct 3d i glide?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 a sa stery do voodoo do w2k z obsluga direct 3d i glide?? omegacorner.com ma sterowniki dla voodoo dla xp ktore chyba obsluguja direct3d i glide Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 a jakieś mocniejsze voodooo od tego to jeszcze było?? np takie lepsze od 4mx bo bym sie z przyjemnością przesiadł 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 na allegro ktos sprzedawal kiedys voodoo 5 6000 PCI ale nie pamietam za ile poszla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 na allegro ktos sprzedawal kiedys voodoo 5 6000 PCI ale nie pamietam za ile poszlabo to mało raZy było przewaznie cena minimalna nieos.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Ja bym z wielką chęcią zakupił 5 5500. Jak ktoś chętnie sprzeda to się zgłaszam. :roll: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 aa to mam jeszcze jedno pytanko czy ten voodoo poleci na sis 735 ???Na K7S5A bez problemu, więc chyba na każdej płycie z tym chipsetem da radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...