Dj. Gargamel Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 buhehe olac to czy kradziesz czy nie... ciekawe czy wy wszystkie gry macie orginalne...chyba nad tym musiales myslec cala noc :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Touche ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teduniOWiesz!!! Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 patrzac na "pudelko" na cd z painkillera zastanawialem sie skad ja znam te potwore... i w koncu przypomnialo mi sie. Otoz prawie 20 lat temu, w 1985 roku firma Encore wydala pewna gre "planszowa", pod tytulem "Ratuj swoje miasto". zadalem sobie trud aby wykopac te gre z glebi szafy (gdzie lezala jakies 17 lat :wink: ) no i co sie okazalo ??? sami sprawdzcie. z tego co wyczytalem jest to grafika p. Andrzeja Brzezickiego, tak przynajmniej pisze na okladce. Spradzilem tez w readme pk, nigdzie slowem nie wspomniano imienia i nazwiska tego pana. Ja rozumiem ze komus moglo sie wydawac ze 15 letni gracze moga nie znac gry sprzed 20 lat. ale to juz bezczelne, zeby z tego powodu po prostu ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sobie grafike. Jakos szczegolnie mnie to nie boli, ale zastanawiam sie czy tego nie poruszyc na oficjalnym forum pk. uwazam ze to jest nie w porzadku. a fe. ziOmek jestes zajebistY !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...