piotr182 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Sorki wiem że to było na forum , ale nie moge znależć. Chciałem sprawdzić MSI KT6 Delta czy się da Zalmana założyć. Gdzie to się sprawdzało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Np tutaj mozesz sprawdzic - http://www.4max.pl/produkt.asp?g=24&gg=19&id=343, pod rysunkiem z szybka instalacja masz linki do kompatybilnych plyt. Jesli w ogole chodzilo Ci o tego zalmana.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YouzeQ Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Jeśli chodzi o cooler na CPU to zależy to tak od mobo jak od budy (do mojego codeszajsu ciężko cooler 80x80 założyć bo śrubokręt nie wejdzie między radiator a zasilacz) Jeśli chodzi o tego na GPU to zależy zarówno od mobo ramu (czy ma radiatorki i jeśli tak to jakie) oraz karty - ale raczej poleciłbym VGA SILENCER Tańszy, wydajny, łatwiej zamocować, łatwiej przerbić jak nie pasuje Moglibyśmy pomóc lepiej jakbyś naposał o co konkret Ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...