Robi25 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 mam jedno pytanko posiadam płytę EPoX 8RDA3G+ i zainstalowany system Windows Server 2003 Enterprise Edition i mam maly problem w menadżerze urządzeń mam na zółto "Kontroler magistrali zarządzania systemem" wiecie może co z tym zrobić albo jaki sterownik tu dać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Zainstaluj sobie NVidia Remix Drivers, albo jakiekolwiek sterowniki Nvidii do NF2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi25 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 za bardzo nie chce instalować całych pakietów wczoraj to zrobiłem a dziś już zmuszony byłem do formatu, chodzi mi o jeden konkretnt sterownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi25 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 temat zamknięty chyba znalazłem rozwiązanie. W nforce_3.13_winxp2k_whql_english jest katalog SMBus i tam znalazłem pasujący sterownik (chyba pasuje po nie pokazuje konfliktów), jeżeli się myle proszę mnie poprawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...