Skocz do zawartości
ANalfabeta

8RDA+ <>SS<>Inspire T5400

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

3 dni temu kupilem glosniczki Inspire T5400. Z glosnikow jestem super zadowlony, ale spokoju niedaje mi jeden mankament EpoX-a. Otoz jak tylko wlacze glosniki to w prawym tylnim slysze bzyczenie, Jaky cos ze wzmacniacza przechodzilo na glosnik. NIepomaga regulacja glosnosci w mixerze. Wystarczy glosniki polaczyc z kompem (nawet niewlaczonym) wlaczyc zasilanie i mam :pierdzenie w glosniku. Dotyczy to tylko tego kanalu. Podlaczenie dowolnego innego satelity w ten port skutkuje przeniesieniem sie bzyczenia na kolejny glosnik.

Podejrzewam ze to wada samego wyjscia z plyty. Spotkal sie ktos z tym ?? Jak to wyeliminowac ??

Pytanie kolejne, jakby nieznalazlo sie rozwiazanie na poprzednie. Jaka dziewkowa do 200 polecacie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sb live5.1 albo doluz i za 350 kup audigy 2 to bedzie super rozwiazanie ale najpierw sprawdz u siebie jakas karte moze to zestaw jest jebniety gdzies ;p

P.S w ustawieniach karty przestawiales opcje zaawansowane ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako ze poza forum prowadze kilak rownoleglych rozmow dodam gwoli wyjasnienia.

Felerne jest tylko wyjscie na prawy tył. Bzyczenie slychac nawet gdy komp jest WYLACZONY, a z glosniki z kompem polaczone sa jedynie za pomoca 3 kabli jack.

Ktorakolwiek z satelit podlaczona pod wyjscie w subie na prawy tyl bzyczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...