Szary28 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 No wiec tak mam przod obudowy taki http://raziel27.webpark.pl/1.jpg i po lewej mam kolorek srebrny a po prawej niebieski.Chcem se to zmienic.Tylko problem w tym ze nie wiem na jakie.Co polecacie ??Dodam ze cala buda jest koloru czarnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 rozowy i zolty :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 rozowy i zolty :]]]popieram (jak dla takiej obudowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 A jak, teraz takie kolory sa w modzie i zaczynaja zdobywac wieksze poparcie wsrod ludu - niczym lepper :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...