NAZIR Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 mam nowe zdjęcia ale serwer republiki chyba padł, nie mogę się zalogować... zdjęcia jak republika wstanie na nogi O ile wstanie... :arrow: info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 witam w koncu udalo sie.. najpierw fotki sprzed kilku miesiecy, gdy padla republika: sporo sie od tego momentu zmienilo, miedzy innymi chlodnica [kadetowka nie byla szczelna, a to dla niej robilem tak wielgachna w szerokosci obudowę], plyta glowna [epoxik nie doczekal wodnego i wyzional kondesatorami ducha], ogolnie zarys skrzynki. no to daje to co od wczoraj udalo mi sie zmontowac: troche bajzel z kablami, nie umocowalem jeszcze dobrze karty grafiki (ciągle mysle nad jakims sensowym mocowaniem), brakuje mi jeszcze jednej lampy UV, do tego rozwalila mi sie kieszen do dysku, wiec kupie 2 collermastera (po 130zł kazda ;(), wiecej kątownikow bo buda sie powykrzywiala troszke od tego bajzlu, szczegolnie top i bok, ktory napierany jest przez kable z zasilacza. ale jestem zadowolony ze zrobilem cos samemu. wrzucilem w to mase kasy i zrobilbym wiele rzeczy jeszcze inaczej(szczegolnie od strony wizualnej), ale coz.. uczymy sie na bledach. cieszy mnie to, ze buda wyszla dobrze chociaz nie bawilem sie w dokladne mierzenia, projekty, wszystko powstalo w wyobrazni. efekt psuja weze odprowadzajace ciesz z nukleona, ale musialem dac wzmacniane bo sie cholerstwo lamalo. buda chodzi super cicho, a na tym mi zalezalo. temperatura ok 35 stopni, wczesniej bylo 50, 55. jutro potestuje wiecej. aha - nie jest to koniec, mam jeszcze kilka pomyslow na wykonczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 santos - proponuje usunac jeden topic ;] Poza tym buda wyglada przyzwoicie, tylko te weze od WC sa jakies takie...brzydkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 WYbaczcie glupie pytanie.... ale je mam i musze zadac :) santos - sam robiles szescianiki do montowania scian do kupy czy kupiles (jak kupiles - to gdzie i za ile jezeli mozna wiedziec :)? A sama buda.. Hmm... Nice one :) CHodz ja choruje nieuleczalnie na bigtowery i wieksze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 kupilem w zeszlym roku na www.plexicomp.pl czy jakos tak, 6-7 zł za sztuke. musisz pytac mailem. coz ta skrzynia jest spora, za szeroka troche (25cm bodajże) i po ok 50 na dlugosc i wysokosc. robic samemu sie nie oplaca, bo za metr grubej plexy z 250zł wołają, jak masz mozliwosc to zalatw sobie (20 mm), potnij, nawierc i w nawiercone otwory wklej nakretki od srubek.. i gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Thx... A cena plexy.. hmm.. zlezy co rozumiesz przez "gruba". Szukajac ostatnio plexy znalazlem firme Plastixcs z Gdyni (kolejno grubosc - ceny netto za m2): 4 - 81,7 5 - 101,8 12 - 275,4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 te kostki maja 20mm. ja bralem w toruniu, normalnie cena za arkusz 2m x 3m to 120 zł, grubosc 5mm, ale jak chcialem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> tylko jeden arkusz to zawolali 400zl wiec wiesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...