best-boy Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 No wiec zdezydowalem sie ostatecznie :-) " po zmianie procka i HDD " niestety posiadam tylko win 2000 pro EN ale bardzo mi to nie przeszkadza Teraz prosze o wasze wskazowki !! 1. Ktorego Service PAcka zaainstalowac 1 ,2 czy tylko 2 ? 2. CO zrobic zaraz po instalacji windy , wylaczyc indeksowanie i co dalej .. chodzi mi o konfiguracje systemu "msconfig itp." 3. Co z nego wywalic "kiedys wiedzialem ktore foldery mozna wywalic , niestety zapomnialem " 4.AAa ktorego DirectX-a w niego wladowac 8.0 czy 8.1 ? 5.Jakies wskazowki od wyjadaczy w2k ....... 6.i tak dalej..... Dzieki ! AAAAAAAAAAAAAAAAAA jezu zapomnial bym jak bede instalowal win 2k to moge tylko jedna partycje zrobic na NTFS czy musze wszystkie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zainstaluj SP3-nie wiem czy wiesz, ale jest dostępny, posiada wszystkie poprawki, jakie występują w SP1 i SP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 czemu w topicu zachecasz do instalowania windowsa 2000 a wewnatrz sa same pytania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 czemu w topicu zachecasz do instalowania windowsa 2000 a wewnatrz sa same pytania ?? napisalem za ja instaluje a nie ze zachecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 1. Zainstaluj SP 2, wystarczy. SP 3 jest na razie w wersji eng. 2. Partycje możesz zostawić w Fat32, chyba że zależy Ci na zabezpieczeniach, to wtedy NTFS (można tylko partycję systemową) 3. Direct X 8.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 serwis pack 3 - zawiera wszystko to co 1 i 2 )jest tylko eng ale anpisałes ze masz taką wesje os) direct x 8.1 ewentualnie 8.0a partycje... jak chcesz w pełni wykorzystac mozliwosci w2k to zrob w ntfs (bedziesz mógł nadawac uprawnienia, zabezpieczac foldery itp) ponadto ntfs jest jakby stabilniejszy (ale nie szybszy od fat32) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zainstaluj SP3-nie wiem czy wiesz, ale jest dostępny, posiada wszystkie poprawki, jakie występują w SP1 i SP2.ludzie czy zapomnieliscie jakie goofno ma w sobie SP3? przeciez to jedno wielkie zroodlo informacji dla microsfaduu [czyt. spyware :]] ja mam win2kpro zainstalowalem sp1 i 2 i wszystko ok.. aha jak msz sdi to moga byc male problem ale jest na to sposob :] [ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 spoko SDI nie mam i wiem jakie sa z nim problemy :> z SP3 zrezygnowalem "przeczytalem pewien artykol w necie " zaainstaluje tylko SP2 no dobra ale co dalej , jakies optymalizacje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Jakie problemy z SDI? O co chodzi z tym 'spyware'm' w SP3? Czy mozesz rzucic linka do tego artykulu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...