Net Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 kto wie dlaczego nowy Intel Prescott 2.8GHz HT jest tanszy niz Intel Nortwood 2.6GHz HT ??? z tego co wyczytalem na necie technologicznie i wydajnosciowo prescott wygrywa, wiec dlaczego jest tanszy ??? mam northwooda 2.6c ht i chcialem wymienic na prescotta, ale z tego co widze beda z tym problemy, bo raczej zaden sklep mi nie doplaci za wymiane ze starszego northwooda na nowego prescotta ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 heheh jeszcze by ci mieli doplacac :D jak wymienią 1 za 1 to sie ciesz northwood jest szybszy niz prescott idac zegar w zegar... ale ja i tak wolalbym prescotta :D bo sie lepiej @ .choc na twojej plycie i tak go nie pogonisz no chyba ze programowo sterujac ukladem PLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Po co wymieniać, dla większej ilości ciepła :?: Coś ta intelowska technologia "rozciąganego krzemu" nie wypaliła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Po co wymieniać, dla większej ilości ciepła :?: Coś ta intelowska technologia "rozciąganego krzemu" nie wypaliła. niestety to kolejny intelowski niewypał, pewnie tak samo będzie z BTX :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...