Gepard. Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Mam przyjemność zaprosić wszystkich miłośników gier komputerowych oraz lubiących porozmawiać lużno na wszystkie inne tematy na nasze niedawno powstałe forum: http://dael.pcmaniak.net/forum/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 "Spamer wieczorową porą" - wkrótce na kasetach VHS i płytach DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 "Spamer wieczorową porą" - wkrótce na kasetach VHS i płytach DVD. Nie spamer tylko Brunet, sympatyczny kolego z przepięknej miejscowości Schneideműhl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 "Z kond" wiesz? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 "Z kond" wiesz? :>ZNI KOND Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Mam przyjemność zaprosić wszystkich miłośników gier komputerowych oraz lubiących porozmawiać lużno na wszystkie inne tematy na nasze niedawno powstałe forum: http://dael.pcmaniak.net/forum/index.php Takie posty umieszcza się na forum prezentacje, kolego-nieczytający-regulaminu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Aby wypić szklankę mleka nie trzeba od razu kupować całej krowy. Dlatego przyznaję się - nie przeczytałem regulaminu tylko po to aby umieścić jednego posta. Myślałem, że "Ośla Łączka" jest wystarczająco uniwersalnym miejscem. Ale widzę, że jesteście jednak specjalistami i macie dla mnie specjalne miejsce ;) Dziękuję i przepraszam za uchybienie. Papa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...