dawon Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Witam!! Mam taki malutki problemik: mam zainstalowany jeden System Win XP. podczas uruchamiania pyta mnie jaki system uruchomic: 1.Windows Xp professional(Bootscreen) 2.Windows Xp professional Co robic???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Przez edycję pliku boot.ini (jest ukryty i systemowy) wykasować jedną linijkę (chyba ostatnią) z Win XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawon Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Ostatnia Linia w boot.ini to: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect wykasowalem i bez zmian!!! dalej pyta jaki system wybrac!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 A wklej cały boot.ini ;) Systemy miałes na osobnych partcjach (jeden dysk) czy na dwóch dyskach :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 zmien k...nazwe tematu !!! czytales regulamin ??? nigdy sie nie nauczą...... :? skoro problem taki malutki to czemu sobie niemozesz z nim poradzic?? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawon Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 do Lukasrza!!! Taki jestes mądry?? to moze mi pomozesz?? jak nie to zajmij sie czyms innym!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawon Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 mialem i mam tylko jeden system operacyjny!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 do Lukasrza!!! Taki jestes mądry?? to moze mi pomozesz?? pan wyzej juz ci napisal !!! wklej nam wszystko co masz w boot ini i powiedz na jakiej partycj masz obecnie zainstalowany winxp !! to ci pomozemy !!! jak nie to zajmij sie czyms innym!!!! zaraz bede robil zadanka z matmy ;) i uczyl sie na maturke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawon Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 plik wygląda tak: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawon Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 zainstalowany na c:/!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 plik wygląda tak: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect ja mam tak : [boot Loader] timeout=3 Default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect nieiwem czemu u ciebi jest źłe bez kitu cos musialo ci sie doinstalowac ale wklej zamiast tego co masz o to: [Boot Loader]timeout=3Default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS[Operating Systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect napewno nci nizej niema ??? musi cos byc zastap ten pliik tym co wyzej dalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawon Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 teraz po wybraniu : 2. uruchom Win Xp Professional. - nie włącza sie a wszystko idzie ok jak wybieram 1. Win .... (Bootscreen) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 zmien k...nazwe tematu !!! czytales regulamin ??? nigdy sie nie nauczą...... :? skoro problem taki malutki to czemu sobie niemozesz z nim poradzic?? :evil: lukasrz, zbyt agresywnie. :? do Lukasrza!!! Taki jestes mądry?? to moze mi pomozesz?? jak nie to zajmij sie czyms innym!!!! Faktem jest, że regulamin zignorowałeś, bo "malutki problem!!!!!!!" nie jest właściwym tytułem. II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Użyj przycisku "zmień" w swoim pierwszym poście w tym wątku i zmień tytuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 zmien k...nazwe tematu !!! czytales regulamin ??? nigdy sie nie nauczą...... :? skoro problem taki malutki to czemu sobie niemozesz z nim poradzic?? :evil: lukasrz, zbyt agresywnie. zmien kolego nazwe tematu to chyba niejest az tak agresywnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Taaa. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawon Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 juz zmienilem nazwe! przepraszam !! wracając do mojego problemu: nic nie pomaga !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawon Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Jeszcze jedno!!!pojawila mi sie niebieska plansza i jakis blad: ***STOP: 0x40000080 (0x00000000,0x00000000,0x00000000,0x00000000) czy to cos powaznego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 reuintsalnij winde i po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Jeszcze jedno!!!pojawila mi sie niebieska plansza i jakis blad: ***STOP: 0x40000080 (0x00000000,0x00000000,0x00000000,0x00000000) czy to cos powaznego??? To zależy co pisze dalej, bo same cyferki nic nie mówią. Ja miałem kiedyś DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL. Sprawdź co Ci pisze (nie koniecznie to samo co u mnie) i napisz to tutaj. W ostateczności możesz wykonać instalacje naprawczą (bez formatu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 nic nie reinstaluj, skasuj ten boot.ini i po klopocie, mialem to samo wczoraj i juz jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawon Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 mam wykasowac całą zawartość pliku boot.ini czy wywalić cały plik??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...