ŻYWIEC Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Pytanie krótkie i może dla Was banalne, ale miałem sdi i nie było problemów z udostępnieniem internetu przez sieć na dwóch kompach połączonych kablem skrosowanym bez routera. Przy neostradzie nie mam netu na drugim kompie. Jeżeli się da, to jak mam skonfigurować to udostęnienie??? Mam Win XP Z góry dziękuję za odp PS Szukałem, ale nie znalazłem :-))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Oczywiscie ze sie da :) Neta na drugim kompie nie ma, ale czy mozesz z tamtego kompa spingowac tego pierwszego ? Jesli nie to znaczy ze juz przy konfiguracji sieciowek - ip, maski sieci, gateway, cos masz skopane :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Nie wiem co się dzieje, ale jeden komp (podpięty do neo) widzi drugiego kompa (jego udostępnione pliki), a na odwrót wyskakuje błąd połączenia. Nie wiem jak się ustawai bramki i IP, ale przy SDI wystarczyłko zrobić konfigurację sieci domowej i gotowe. HELP !!! Kto mi pomoże do końca szybko rozwiązać problem ( może jakiś link do dobrego poradnika) dostanie świeżutkiego Heinekenka do domu w prezencie. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...