ZeroSuper Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Cóż wcieło mój temat, gdzie były zdjęcia obudowy w trakcie tworzenia i realizacji różnych koncepcji. Teraz buda wygląda tak i na tym chyba zakończe ten mod, ale rzeźbię już dwa następne. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 w sumie fajnie - jak dla mnie zakolorowo ale to kwestia gustu - ciekawy pomysl oblozyc stalowy stelaz plexa - moze jeszcze zasilke przerob na plexe? bedzie sie ladnie komponowalo, no i definitywnie jakos poukladaj kable bo strasznie smieca - szklana buda zobowiazuje :) pokaz takze frontpanel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Ten czerwony wentylator chwilowo zastąpił niebieski, więc generalnie jest całkowicie niebiesko. Co do zasiłki to jest pewien problem, mianowicie gwarancja i 12cm fan od spodu, ale pomyślę o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 hmm to w sumiei tak juz lepiej skoro jednokolorowo - ja mam lekkie zboczenie na temat "choinek" wiec moim zdaniem o swiatelkach sie nie kieruj :) pokaz jeszcze co zrobiles z frontem- bo widz ze cos tam jest a nie widze dokladnie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ja też jestem zdania, że dwa kolory to już nadmiar. Dlatego dąże do tego aby wnętrze było żółto złote a podświetlenie niebieskie. No i front panel: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakman Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 świetny pomysł z tą plexą na stelażu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 świetny pomysł z tą plexą na stelażu!a ja jestem inego zdania ;] bo widac koszyczki od dyskow i cd-romki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Jak dla mnie to wyszlo Ci to bardzo ciekawie i oryginalnie. I masz porzadek w budzie! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Za tymi szybkami mogło by byc coś ciekawego, bo tak to lepiej zakryj w ogóle te puste koszyczki. Poza tym nie lubie przeźroczytych więc siecej uwag nie mam ;(. Ogólnie może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Moja opinia : bardzo przeciętna buda :/ Żadnego konkretnego pomysłu, nic nowego, standard plexi :/ Taka mała uwaga kosmetyczna, lepiej by było gdyby wentylki były jednakowego koloru ;) pozdr Mario Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Mi sie podoba, nie oklepane okienko itd, pomyslowo zrobiona semi-plexi obudowa, w srodku nawet porzadek, to co mialo byc wyeksponowane (air flow kable) ladnie widac ^^, gdyby jeszcze front byl z plexi.... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Kolory strasznie dobrane :( Reszta moze byc, ladnie czysto ulozone kable, ale to oswietlenie fatalne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Tak jak mówiłem, kolor jest tylko niebieski, ten czerwony wentyl chwilowo był czerwony, zresztą lada dzień wkleje nowe zdjęcia. No i dzisiaj dołożyłem Aerogate I. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...