Gość Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 wlasnie skonczylem....fakt przejscie zajelo mi 1 dzien tylko (gdybym siedzial "ciurkiem" to z 4 godziny), ale gra naprawde fajna...grafa ok, a przedewszystkim gadki OSLA wymiataja!!! naprawde czsami az smialem sie do bolo....ogolonie polecam (jednak nie oczkujcie zbyt wiele, gra jest raczej dla dzieci i jest bardzo prosta)...ale i my mozemy czsaem poczuc sie jak dzieci no nie??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 To i ja sie wypowiem. Gralem chwilke u kumpla i powiem szczerze iz nie podoba mi sie ta gra. Jak dla mnie zbyt dziecinna. Wole przygody Harrego Pottera w grze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 To i ja sie wypowiem. Gralem chwilke u kumpla i powiem szczerze iz nie podoba mi sie ta gra. Jak dla mnie zbyt dziecinna. Wole przygody Harrego Pottera w grze :) ehhh...napisalem ze jest dla dzieci przeciez...ale ogol gry sprawia iz gra sie przyjemnie (no i jak powiedzialem teksty OSLA sa best na swiecie)....a po drugie w czym harry potter jest bardziej "dorosly" niz shrek 2??? imho sa te gry na takim samym poziomie "dziecinnosci" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Jak ja nienawidzę Harrego Potera grrrrrrr :| Jezeli cykl gier na nim oparty jest leprzy niż Shrek 2, to nie ma o czym gadać:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 lukk poprostu Harry Potter mii sie bardziej podoba :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Gra jest żałosna,jedyne co ją ratuję to Eddie Murphy w roli osła. Przeciez mieli tyle czasu na zrobienie porządnej gierki a wyszedł taki gniot.EHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 trudna to ona nie jest ale gadki wymiataja :)) "never trust a bush who does that" :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 A jak przejść tą wróżke? Bo ne wiem... trzeba mieć eliksiry? Bo ja nie kupowałam żadnego :D Chciałam mieć dużo osiołkowych pienążków i teraz nie wiem...bo wiem że jak sie z miecza trzaśnie w tą pigułe co ona żuca to przysypia na moment ale nie wiem co dalej... :mrgreen: Z gory dziex za pomoc :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Szit przez duże T. Grafa denna posatnie poruzaja sie.... strasznie gra sie w to nudno. 5 lat temu robili niebo lepsze platformery. Pogralem godzine... i juz wiecej nie pogram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 A jak przejść tą wróżke? Bo ne wiem... trzeba mieć eliksiry? Bo ja nie kupowałam żadnego :D Chciałam mieć dużo osiołkowych pienążków i teraz nie wiem...bo wiem że jak sie z miecza trzaśnie w tą pigułe co ona żuca to przysypia na moment ale nie wiem co dalej... :mrgreen: Z gory dziex za pomoc :mrgreen: wrozka jest prosta do pokonania....najpierw odbijasz te kulki co ona wyrzuca...w czasie gdy "traci przytomnosc" podchodzisz do tej michy z owocami na srodku i rzucasz nimi w nia...po parunastu razach unieszkodliwisz ja...no a potem THE END Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Aaa dzieki :D A już miałam nie grać :P hehehe (bo mi sie nie chciało kombinować a tu jeszcze referaty do szkoły itp. więc stwierdziłam że nie mam na to czasu ale skoro mi powiedziałeś to napewno sobie dokończe tą jakże wspaniałą grę :D ) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Szit przez duże T. Grafa denna posatnie poruzaja sie.... strasznie gra sie w to nudno. 5 lat temu robili niebo lepsze platformery. Pogralem godzine... i juz wiecej nie pogram... niby engine ut2k3 taki ladny i w ogole a jednak dalo sie go z....c :mrgreen: i tak jak napisal burro postacie poruszaja sie fatalnie, a szkoda bo gdyby nie to no i sam engine moze by cos z tego bylo =[ jak ktos lubi takie kolorowe 3d gierki dla dzieci :mrgreen: to polecam "kangurek kao 2" :D gierka zrobiona przez "naszych" kolorowa, ladna i w ogole, gra sie tez nie najgorzej ;) a napewno lepiej niz w shreka no i wymagania ma znacznie mniejsze :P jest to skrzyzowanie crash bandicoota i croca tak bym to mniej wiecej okreslil. szkoda ze tak malo jest tego typu gier na pieca bo od czasu do czasu fajnie jest w cos takiego zagrac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 No i przeszłam przed chwilką :mrgreen: Gra krótka ale fajna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 mam problem jestem w ostatniej planszy w zamku i jest ta babcia z magiczną pałeczką :P I nie moge jej dosięgnąc i rozwalic co musze zrobic????Bardzo prosze o pomoc szukałem solucji ale nie moge znalesc :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 A jak przejść tą wróżke? Bo ne wiem... trzeba mieć eliksiry? Bo ja nie kupowałam żadnego :D Chciałam mieć dużo osiołkowych pienążków i teraz nie wiem...bo wiem że jak sie z miecza trzaśnie w tą pigułe co ona żuca to przysypia na moment ale nie wiem co dalej... :mrgreen: Z gory dziex za pomoc :mrgreen: wrozka jest prosta do pokonania....najpierw odbijasz te kulki co ona wyrzuca...w czasie gdy "traci przytomnosc" podchodzisz do tej michy z owocami na srodku i rzucasz nimi w nia...po parunastu razach unieszkodliwisz ja...no a potem THE END ====================================== Kurcze.....mój synek robi tak jak napisaliscie, ale w żaden sposób nie może podbnieść tych smieci z talerza. Nic tylko macha tym mieczem i macha. Czy to jest już koneic gry po pokonaniu tej babki ? Dzięki w imieniu 8 letniego synka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Za nic nie moge odkryć jak sie w tej głupiej grze używa eliksirów. Wzięłam sie za nią z nudów, jest całkiem sympatyczna i strasznie nudna (głupia też :) ) Może ktoś podpatrzył jak jakieś dziecko w to gra? Bo nie sądzę, zeby ktoś tutaj jeszcze w tą głupią grę grał:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 14 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2004 wyrzuć ta gra - nie kompromituj sie :wink: BTW fajny nowy emblemat (nie wiem czy nowy, ale ja go widze pierwszy raz), takze teraz dopiero zobaczylem ze jestes z krakowa... wiec jak ci sie az tak strasznie nudzi ze w takie szity grasz to zapraszam na jakies piffko :wink: (dżołk owkoz:wink:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Z tego co pamiętam to trzeba nacisnąć spację i wybrać myszką eliksir. Przeszedłem grę w 4h i tylko podobała mi się misja z ;) wielkim ciasteczkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...