Kaeres Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Zedytowalem swoj poprzedni temat niechcac zakladac nowego watka niepotrzebnie. Brzmial tak: Czy jest mozliwosc ustawienia hasla zeby mozna bylo sie polaczyc z WAP ? Nie chce zeby przypadkowo mnie laczylo bo jest to dosc banalne. Wystarczy, ze dzoja do gory skieruje i juz laczy z netem :/ Teraz mam jeszcze kilka pytan dotyczacych tego telefonu. Co najpierw ustawialiscie w swoich t610 ? Co warto ustawic, jak z personalizacja tego telefonu ? Czy sa jakies opcje, ktore trzeba wlaczyc, ktore sa wazne, albo dzieki ktorym mozna wykorzystac w pelni funkcje tego telefonu ? Czy korzystacie z klienta e-mail, z WAP`u ? Jezeli o WAP chodzi to jak mozna ustawic aby sie przypadkowo nie wlaczal ? Albo na jakies haslo lub ustawic jakis slepy adres w profilu ? Po co sa hasla w ustawieniach WAP ? (to wlasnie poprzedni temat tego watku) ? Co to sa zabezpieczenia WAP w tym telefonie, po co one sa ? Przepraszam za tyle pytan ale moze na czesc z nich uda mi sie uzyskac odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumianko Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 wystarczy ze wybiezesz jakis zestaw (praktycznie kazdy telefon ma pare zestawow) na ktorym nie sa poustawiane wszystkie ustawienia do wapu wtedy bedziesz mial spokoj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Hmm, o profilu myslisz ? W sumie jest wyjscie ale takie pokretne. Ale nie na codzien korzysta sie z WAP wiec moze to byc wyjsciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 A przy okazji edytowania, musze tutaj cos napisac aby wyslac watek na gore. Przepraszam za zamieszanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Napisze w punktach to zmieniłem w swoim fonie żeby było ok. 1 podświetlenie włączone automatycznie żeby bateryjka choć trochę trzymała (wyłącz wygaszasz i komunikaty sieciowe) 2 nie da rady korzystać z klienta poczty przez WAP jedynie przez GPRS 3 hasła nie ma na WAP 4. a hasła w ustawieniach WAP to chodzi o wejście na strony np.do logowania 5 po co sa zabezpieczenia WAP to nie wiem ale poszukam może cos znajde pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Jak wywalic te przeklete wygaszacze zajmujace 400 kilo ? Oprocz kupowania kabla za 100pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 tric 13 sec powinien pomoc, wyciagasz baterie w 13 sec podczas robienia master resetu update: a jak masz irde to wiem ze gry mozna kasowac wgrywajac taka sama i sie telefon pyta czy zastapic, podmieniasz gry a potem kasujesz. Moze z wygaszaczami tak samo sie uda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 tric 13 sec powinien pomoc, wyciagasz baterie w 13 sec podczas robienia master resetu update: a jak masz irde to wiem ze gry mozna kasowac wgrywajac taka sama i sie telefon pyta czy zastapic, podmieniasz gry a potem kasujesz. Moze z wygaszaczami tak samo sie uda ? Klopot w tym, ze te wygaszacze sa "niekasowalne". Sa trzy glowne, jeden dalo sie skasowac ale tych dwoch sie nie da niestety. I o co chodzi z tym resetem 13s ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...