Skocz do zawartości
k a m e r e k

Waldemar Milewicz [ ' ] r.i.p.

Rekomendowane odpowiedzi

Zycie to jeden wielki nekrolog na ktorym kazdy dzien pisze nowe zlote literki ;)

PS. Pocahontas zgadzam sie z toba w 100% :) "Ośla łączka

Ciekawostki, humor i inne sprawy wykraczające poza tematykę reszty działów, acz nieprzekraczające granic dobrego smaku "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:( Kurczę, jak zobaczyłem, że zginął polski dziennikarz od razu pomyślałem o Milewiczu. Niestety moje przypuszczenia się sprawdziły. Wielka szkoda bo z wszystkich dziennikarzy TVP ceniłem go najbardziej.

Przypominam sobie jeden z wywiadów, w którym mówił, że liczy się z niebezpieczeństwem śmierci. Sam wybrał taką pracę i wiedział co go może czekać. ['] ['] ['] :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda R.IP. [']

Ale z drugiej strony zginął jak prawdziwy korespondent wojenny. Jak powiedział Antoine de Saint-Exupéry - umierać warto tylko za to dlaczego warto było żyć - a tym czymś dla Milewicza była praca, taką wybrał i taka była jego pasja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile jeszcze zyć poswieci sie "Za nasza i wasza rope"?

Wybacz ale ktos kto pojechal tam wie ze toczyla/toczy sie wojna i ze istnieje takie ryzyko.

Jakby zgninal zolnierz to zdanie by pasowalo, a dziennikarze sami sie tam pchaja. A ostatnio dzieje sie tam jeszcze gorzej i o tym tez wiedza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Straszne....śmierć brudasom!!! Gdybym tam pojechał, sądzili by mnie za zbrodnie przeciwko ludzkości, wyrżnął bym wszystkich tych ***********, co grożą śmiercią takim jak Milewicz bez litości. I bez różnicy mi czy dziecko, czy kobieta czy fanatyczny psychol z kałachem- nie miałbym skrupułów :?

A tak wogóle to nie jest nasza wojna - po kiego się tam pchaliśmy? Jak już tam siedzą nasi, to powinni zabijać a nie czekać, aż im podjedzie ciężarówka i wy-p...cały obóz- już raz tak mało nie było. Za mordę brudasów trzeba <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> Poznałem się już na tych ludziach. Byłem w Tunezji i to są dzikusy- na nich trzeba kogoś takiego jak Saddam, oczywiście bez tej całej propagandy i wyżyniania setek tysięcy gazem. Ale oni jezeli nie czują respektu i strachu, będą robić to samo, co dotychczas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta cala telewizja to jedno wielkie g... ! Co oni w ogole sa? Co chwile maja jakies informacje o Bin Ladenie. W ogole zaczynaja mnie juz te smierdziuchy (arabusy) wkurzac. I niech mi ktos powie, ze jestem rasista... tak jestem rasista, nie lubie takich debili, ktorzy walcza o idealy psychopatow. :[ Poznalem wielu Arabow z Egiptu i Turcji. Byli naprawde OK, maja honor. Ponadto mozesz im zawsze zaufac, wiesz ze nigdy Cie nie okradna, ale to? Co to za debile :/ . Ehhh szkoda czlowieka :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie obrażajmy ich jako narodu, tak zostali wychowani, w takim swiecie żyją, co najwyżej można zastanowić się dlaczego tak jest, nie można od razu stawiać X na całym narodzie - są w Polsce i im wstyd za ich pobratymców. :evil:

Jestem cholernie wkurzony tymi zdjęciami, tą telewizję trzeba chyba "prześwietlić" dokładnie :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość kamilwrc

Ehhh ['] ['] i on zginął..........co za świat......kolejna sławna osoba która umarła/zginęła w tym roku ;(

ehhh......GŁUPIA WOJNA GŁUPIA WOJNA GŁUPIA WOJNA GŁUPIA WOJNA

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie jest troche dziwne, ze jak ginie jakas znana osoba ktora czesto widac w tv itp. to od razu ludzie rozpaczaja i rozpaczaja itp. a jak czasem ginie jakis zwykly "szary" czlowieczek w czasem nawet o wiele bardziej bestialski sposob to informacja o tym czesto odchodzi w niepamiec.

Kiepsko to wedlug mnie wyglada, taki podzial... czym ta smierc ma sie wyrozniac od innych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówienie, że ten konflikt nas nie dotyczy mijają się z rzeczywistością wcześniej czy później cywilizacja zachodnia a co za tym idzie i Polska spotka się z terroryzmem arabskim. Kultura zachodnia otwarta i liberalna na inne zjawiska tego świata jest bezbronna w walce z fundamentalizmem arabskim z jego metodami i celami.

Kiedy tylko zastosuje się brutalniejsze i skuteczniejsze metody walki z bandytami to zaraz organizacje ochrony zwierząt, setki dziennikarzy, środowiska liberalne czy też inne organizacje sponsorowane przez niewiadomo kogo podnoszą głos o łamaniu praw człowieka o krzywdzie jaka spotyka ludzi którym jedynym celem w życiu jest niszczenie cywilizacji szatana vel zachodnio-amerykańskiej. W walce swej stosując wszelkie możliwe środki od wyrafinowanych technicznie, broń którą sam zachód wyprodukował i robiąc doskonały interes sprzedał Arabom czy też podarował po zwykły zardzewiały nóż. A sprawa rozchodzi się tylko i wyłącznie o szmal i władzę gdzie szary człowiek nie jest brany pod uwagę tylko czasem kiedy ginie jakaś medialna postać dociera do nas okrucieństwo tego świata i gdzie tu ta wielka przemoc filmu Gibsona "Pasia" gdzie po seansie większość ludzi wychodziła w ciszy i skupieniu.

Jak wielka nienawiść każe tym ludziom zabijać i napawać się zwłokami i widokiem mordowanych ludzi to tylko chyba sam Szatan wie.

A przecież życie ludzkie jest tak krótki i naprawdę szkoda każdego istnienia, spokój Jemu duchowi niech śpi w pokoju.

Z żalem i smutkiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SZKODA?????

Sam sie tam pchal!!!!!

SZKODA jest ludzi ktorzy gina niewinnie czyli cywili w IRAKU!!!!!

Kiedys terrorystami nazywali niemcy mojego dziadka i jego oddzial AK!!!!

ArmiaKrajowa byla ok?? Tak bo walczyla z okupantem.????

W iraku jest dokladnie to samo. Amerykanie chcieli tansza rope, po 1 za litr. Gdzie ta bron masowego razenia?????

SZKODA SLOW CHLOPAKI. Milewicz jest sam sobie winien i nie mowcie ze go szkoda. Jak byl w czeczeni to zrobil rzetelne reportarze, pokazal prawde o tej wojnie i o zaklamaniu RUSKICH. Teraz pojechal za kasa do IRAKU siac propagande walki z terroryzmem.

w/g idei ataku prewencyjnego (to idea amerykanow) ide zabic sasiada bo ma nuz i kiedys moze mnie zaatakowac, a moze ma pistolet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SZKODA?????

Sam sie tam pchal!!!!!

W iraku jest dokladnie to samo. Amerykanie chcieli tansza rope, po 1 za litr. Gdzie ta bron masowego razenia?????

SZKODA SLOW CHLOPAKI. Milewicz jest sam sobie winien i nie mowcie ze go szkoda. Jak byl w czeczeni to zrobil rzetelne reportarze, pokazal prawde o tej wojnie i o zaklamaniu RUSKICH. Teraz pojechal za kasa do IRAKU siac propagande walki z terroryzmem.  

w/g idei ataku prewencyjnego (to idea amerykanow) ide zabic sasiada bo ma nuz i kiedys moze mnie zaatakowac, a moze ma pistolet.

Ehh czlowieku wyjdz :|

Gdzie ty porownujesz AK do Terrorystow ? Pukni sie gosciu w glowe i idz do szkoly bo widze ze edukacja nic tobie nie dala... Widziales aby AK mordowala niewinnych cywili, reporterow ? KAZDEGO ? Poczytaj troche ksiazek a nie ciagle kolo tego kompa siedzisz :|

A jak Ci Reportra nie szkoda to po keigo tu sie wypowiadasz ? Moze sie i pchal sam, to jego praca i pasja. ALE TO CZLOWIEK !!!!! Kumasz ? CZLOWIEK.......... :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[']

Imponowal mi swoim profesjonalizmem, zapalem i detrminacja w przekazywaniu nam newsow z tak absurdalnie niebezpiecznych miejsc jak Somali czy teraz... ten <span style="color:red;">[ciach!]</span>y Irak.

PS.

lordrene- chcialem cie jakos zjechac,upomniec (moze nawet oswiecic gdyz masz ogromne braki w edukacji) ale to nie temat na klotnie. Z takimi pogladami jestes dla mnie zerem :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SZKODA?????

Sam sie tam pchal!!!!!

Pchal sie tam, zeby tacy [tutaj kilkadziesiat inwektyw pod Twoim adresem] wiedzieli co sie dzieje w miejscach, do ktorych sami nigdy by nie mieli odwagi pojechac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LUDZIE!!!!!!!!!!!!!

PRZECIEZ TO AMERYKANIE ZAATAKOWALI PIERWSI!!!!!!!!!!!!!

I KAZDY KTO JEST Z OBCEGO PANSTWA I JEDZIE DO IRAKU JEST OKUPANTEM1!!!!!!!!!!!!!!!

aroo a tak poza tematem to sluzylem na wzgorzch golan przez dwie zmiany :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lordzierene, jestes ignorantem. A moze pomyslales o tych kilkunastu tysiacach biednych cywili, ktorych Saddam zagazowal? A wtedy uzyl czego? Gazu w sprayu? Bo mi sie wydaje, ze uzyl broni masowego razenia. Tak wiec jesli raz jej uzyl, dlaczego mial jej nie uzyc drugi raz? Skad wiesz, ze nie zostala ona oddan Syryjczykom (IMO nastepni na liscie do oczysczenia z glupoty). Ponadto przypuszczam, iz jestes 14 letnim smarkiem, ktory cos gdzies uslyszal i przekazal dalej. Naprawde blysnales cwiercintelektem teraz. Wali mnie, to ze dostane za to upomnienia, moze bana, ale jestes dla mnie zerem. Gdzie ty czlowieku w Milewiczu widziales okupanta. Nie interesowaly Cie jego reportaze? Nie jestes chetny dowiedziec sie jak jest naprawde za liniami frontu? Jak jest tam, gdzie wiadomo tylko tyle, ze jest zle? A ty glupcze jeszcze nazwiesz go okupantem i porownasz smierdzacych terrorystow do bohaterskich oddzialow AK. Porazka... gdzie ty czlowieku widziales, zeby ktorykolwiek z AKowcow zabil cywila? Walka z okupantem OK, ale bez mordowania cywilow. Ponadto sproboj zrozumiec, ze wojska sojusznicze sa tam po to, zeby przywrocic tym ludziom normalnosc, ba... zeby zrozumieli co to jest normalnosc.

Naprawde zal mi Cie... Jestes pusta istota, ktora glosi beznadziejne hasla... A ten lol na koncu twojego posta jest nie na miejscu, ni w piec ni w dziewiec i w ogole wsadz go sobie w zad! Jestes beznadziejny, glupi jak but i tyle. Jak juz chcesz cos pisac to pisz z sensem, a nie pociskasz glupie teksty.

A teraz moze Cie zdziwie... Piszesz, ze Amerykanie chcieli ropy za zlotowke... Niedoinformowany czlowieczku, nie wszyscy maja takie ceny jak Europa, Amerykanie maja benzyne (!) w cenach zblizonych do tej wartosci... (a co dopiero rope).

EOT idz sie wyspij i pomysl co napisales w obu swoich postach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facet a co mnie obchodzi kto pierwszy gdyby tam nie było wojsk amerykańskich, angielskich, polskich i wielu innych to być może gdzieś w Afganistanie lub Pakistanie opracowano by w spokoju coś gorszego od NYC, Balli czy to co wydarzyło się w Hiszpanii. Jesteś tępy jak sowiecki przecinak który to bez zmrużenia oka terrorysta z alkaidy wbił by Tobie w ten pusty łeb.

Nie rozumiesz dla ich filozofii nie ma czy stoisz z boku czy bierzesz w tym udział jesteś uczestnikiem zachodniej cywilizacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi