poca Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Dzisiaj sobie jem spokojnie obiadek. Telefon :> [ tak, mam takie cos w domu] Odbieram, a kolesiowka przedstawia sie ze tej strony radio Eska wygral pan bilety na koncert Metallica. No, powiedzialem ze tak [lekko zaskoczony]. I mam je odebrac [chyba ;), w ogole jej nie sluchalem] w Chorzowie 20 maja o godz. 14:00. Teraz pytanie 1: Skad ona miala moj numer, nigdy do eski nie dzwonilem. Baa, radia w ogole nie slucham tyle co w samochodzie. Pytanie 2: Mozna te bilety przekazac komus innemu? Bo ja i tak nie moge jechac, a szkoda bylo mi taka okazje przepuscic ;] Wlasnie mnie kumpel gniecie zebym mu odsprzadal ;] Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 A może ktoś sobie jaj robi? Pewien jesteś że to z Eski dzwonili? Brałeś udział w jakimś konkursie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 a niepytali Cie o dane osobowe ? tzn imie nazwisko i takie tam ? moze ktos chcial wyciagnac wlasnie te dane od Ciebie ? albo se jaja robi, zadzwon do eski i spytaj sie czy oby na pewno wygrales ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 No wlasnie dzwonie. Kurde, ktos mnie napewno robi w jajo :> --------------- Naprawde te swistki piapieru wygralem. MeHow dzwonil do Eski i byl taki konkurs. Kurde, dobry jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Powiem tylko: lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 kurde, male sprostowanie 1. to ja dzwonilem do eski :> 2. to ja gniote Pocahontasa 3. o odsprzedazy nie bylo mowy :> :> :> 4. mi tez coraz bardziej to smierdzi, ale babka powiedziala, ze przesla poczta, wiec poczekamy. :] :] :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Dodam ze supportem jest Slipknot ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Zawsze myślałem, że żeby coś wygrać trzeba najpierw zagrać... Naprawdę nie brałeś udziału w jakimś konkursie? Nie wysyłałeś jakiegoś sms-a? A może ktoś dorwał Twój tel. kom. i wysłał z niego sms-a na jakiś konkurs? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 ty najpierw dostan bilet ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Zawsze myślałem, że żeby coś wygrać trzeba najpierw zagrać... Naprawdę nie brałeś udziału w jakimś konkursie? Nie wysyłałeś jakiegoś sms-a? A może ktoś dorwał Twój tel. kom. i wysłał z niego sms-a na jakiś konkurs? Napewno nie, bo mam zablokowany :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Zawsze myślałem, że żeby coś wygrać trzeba najpierw zagrać... Naprawdę nie brałeś udziału w jakimś konkursie? Nie wysyłałeś jakiegoś sms-a? A może ktoś dorwał Twój tel. kom. i wysłał z niego sms-a na jakiś konkurs? Napewno nie, bo mam zablokowany :] mon, to ty farciarz jestes :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Zawsze myślałem, że żeby coś wygrać trzeba najpierw zagrać... Naprawdę nie brałeś udziału w jakimś konkursie? Nie wysyłałeś jakiegoś sms-a? A może ktoś dorwał Twój tel. kom. i wysłał z niego sms-a na jakiś konkurs? Napewno nie, bo mam zablokowany :] mon, to ty farciarz jestes :> Albo robiony w wała :? Dziwne że nie biorąc w niczym udziału dostaje się nagrodę, ktoś se yaya robi IMHO i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 reed, nie mow tak :> on mi te bilety obiecal :] :] :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 reed, nie mow tak :> on mi te bilety obiecal :] :] :] Mi pewna laska też coś obiecała i co ?? do dziś myślę jakby to mogło być :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 ja też tak chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 reed, nie mow tak :> on mi te bilety obiecal :] :] :] Mi pewna laska też coś obiecała i co ?? do dziś myślę jakby to mogło być :lol: :lol: Ale jak mowi ze dzwonil do radia i to potwierdzili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 reed, nie mow tak :> on mi te bilety obiecal :] :] :] Mi pewna laska też coś obiecała i co ?? do dziś myślę jakby to mogło być :lol: Tekst tygodnia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 ale Pocahontas to nie laska, wiec jest nadzieja hi hi hi :> mon, ty tutaj sobie nie rob zartow, ja powaznie licze na te bilety ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Dodam ze supportem jest Slipknot ;] musisz mnie jeszcze dobijac ? :cry: :cry: pozatym nie wiem czy w koncu Slipknot bedzie supportem czy nie i nie chce tego wiedziec !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ano i jeszcze Vader ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ano i jeszcze Vader ;]łuhu :> tylko ciekawe, czy bilety w koncu Ci przysla :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 vader i slipknot ja to dla suportu bym za te bilety kupił :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Slipknot SUXX Vader SUXX - poza tym nie slyszalem/czytalem zeby vader mial byc jako support jeszcze cos? aaa tak ktos cie w ch..ja robi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 http://www.odyssey.pl/koncerty.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 ekhm, zamknijmy temat albo najlepiej usunmy, bo oba bilety :> juz beda mialy wlasciciela... jesli oczywiscie je dostaniesz... Poca, wszystko sie okaze niedlugo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Tak, zamknijmy :( Chodz MeHow na gg :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 a nabije sobie posta ;] Zrobily mnie kolezanki w konia delikatnie mowiac. Biore szpadel i ide kopac doly przed blokiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 a nabije sobie posta ;] Zrobily mnie kolezanki w konia delikatnie mowiac. Biore szpadel i ide kopac doly przed blokiem... .... a nie mówiłem ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 to znaczy, ze co? nie bede na koncercie? czy to znaczy to samo, ze nie dostaniesz 6paka w Dziwnowie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 to znaczy, ze co? nie bede na koncercie? czy to znaczy to samo, ze nie dostaniesz 6paka w Dziwnowie? :) Dokładnie to :veryevil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...