lopik_ Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Mam na hdd film i gdy prubuje go otwożyć np. w BestPlayer to program sie zamyka a prubowałem go otwożyć w VideoLAN Client i jest ok Wiecie czym to może być ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechu Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 tez tak mam, 2 razy sie z czyms takim spotkałem, otwierałem w WMP oraz vplayerze i sie zamykał od razu po załadowaniu... ciekawa sprawa... kiedys miałem film który zamykał program w konkretnym momencie podczas odtwarzania, a gdy ten moment się przewinęło to wszystko było OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Tia :D Najlepiej odpal winde w trybie awaryjnym. Przeszukaj partycje systemowa w poszukiwaniu xvid.* Skasuj wszystko xvid.* Reboot i instaluj xvid z www.allpalyer.prv.pl a jak to nie pomoze to przeinstaluj AC3 'jakby malo bylo zonkow z divixem to jeszcze xvid i ac3 zamieszanie robi' :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja tak mialem z Kill Bill v2 Na szczescie kopia i tak byla kiepska to skasowalem ten film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Zainstalowałem All Playera i to samo też po załadowaniu filmu sie zamyka best-boy żadnych plików *.xvid na hdd nie znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 To znaczy poprostu ze film ma bledy/jest uszkodzony a ze jeden player odtwarza tak drugi siak zalezy od sposobu ich korekcji bledow itd. Taki film najlepiej przeleciec jakims programem wyszukujacym i poprawiajacym bledy np divfix i bedzie ok na kazdym playerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 program divfix nie pomógł PS. mam jakieś przeczucie że to może być kodekami jeśli odinstaluje kodeki poprzez panel sterowania to zostaną jakieś pliki w folderach systemowych czy nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Tez sugeruje ze cos z kodekami. Sprobuj wszyskie usunac i zainstalowac na nowo. BTW: Proponuje przerzucic sie na Sub-Edit Player. Jest o wiele lepszy od Besta. http://212.87.224.79/~subedit/polish/download.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Program divfix nie pomogl poniewaz naprawia on wylacznie indeksowanie sa inne programy ale i tak nie naprawisz rzeczy niemozliwych do naprawienia bo jak masz zgubione klatki przy sciaganiu w necie to ich nie stworzysz, problemow z kodekami nie ma na pewno gdyby tak bylo to by Ci kazdy film wywalalo a nie jeden konkretny przeciez to logiczne jak 2 + 2, zreszta sam napisales ze best player nie odtwarza a video lan tak no to zastanow sie jak by to bylo mozliwe skoro oba korzystaja z tego samego kodeka, poprostu video lan odtwarza inaczej niz best player i pomija bledy z ktorymi best player sobie nie radzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Jeszcze takie pytanie gdy otwieram filmy w tym programie : SubEdit-Player to w foldeże z filmem mi sie tworzy plik ini o nazwie filmu co to za plik do czego on służy i czy da sie tak zrobić żeby sie on nie twożył ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Wylacz to w ustawieniach. Plik zawiera informacje o filmie, ostatnia pozycje, plus kilka innych informacji. Otworz a zobaczysz. Narzedzia - Opcje - Film - "Uzywaj indywidualnych ustawien..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 A czy da sie jakoś sprawdzić (progs czy coś ) czy film jest uszkodzony czy nie ?? tzn. czy ma jakieś zagubione klatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...