prezes_krzychu Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Witam mam ostatnio dziwna sytuacje ... gry wolno dzialaja ... przeinstalowalem sterowniki .. nic nie pomoglo .. aktualnie mam Omegi oparte na Catalys 4.4 ... Dx najnowszy ale w dxdiag mam taki komunikat: przyspieszenie teksturowania AGP : Niedostepne 8O w panelu sterowania od karty graficznej w zakladce SMARTGART jest suwak od wył do AGPx8 .... no i mam ustawione Wył .. po zmianie na AGPx4 lub AGPx8 i restarcie .. powraca do wartosci domyslnej AGPwył po ostatniej instalce windowsa wlasnie jakos tak dziwnie sie ustawilo :? płyta Soltek sl75frn2l, winxp, radeon 9500 64mb co mozna by było z tym zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Ja bym walnął CLEAR CMOS, przeinstalował sterowniki do nForce'a i DirectX a na koncu Omegi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_krzychu Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 w biosie jest ustawione AGPx8 DX nowy omegi nowe ;/ makabra :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...