chuckie Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 http://www.metale.pl/metale/magazyn/index.php?mag=mn według mnie jedna ze stron w ktorych znajdziesz wszystko z miedzi i nie metali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Witam mam pytanie a nie chce zakladac nowego topicu. Nie wie ktos gdzie kupic blache miedzianą w obrębie katowic, chorzowa i swietochlowic ?? Wszystkie sklepy ktore znalem i znał moj ojciej nie mają blachy miedzianej. :( A potrzebuje kawałek 30x30cm 2mm gruba. Z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chuckie Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Jak wyżej - tam znajdziesz odpowiedz na pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Znalazlem tylko w katowicach i w siemianowicach slaskich. Mam nadzieje ze tam bedzie, przejade sie tam w poniedzialek. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gall86 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 a gdzie mozna dostac kolanka miedziane i kolanka o 180* ? tez okolice katowic, rudy sl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 kolanka 180* ???? jak ty sobie to wyobrazasz ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gall86 Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 takie cos mi jest potrzebne do skonczenia chlodnicy. tak jakbys polaczyl 2 kolanka 90* nic nadzwyczajnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBiAs Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 aa, nie skumalem ;d to sie juz chyba nie nazywa kolanko ;d, sprzedaja wogole cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gall86 Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 fajnie by bylo, ale jak by nie sprzedawali to polacze dwa kolanka i mam to samo, albo kupie prosta rurke i jo wygne na czyms twardym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...