Corwin Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Jestem w tunerach jeszcze zielony dlatego mam kilka pytań. 1. Jaki w cenie do 350zł wziąć 2. które umożliwiają dekodowanie programowe kanałów kodowanych(bez modułu kartY i gdzie te programy dostać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Tylko i wylacznie: SKYSTAR 2 VER. 2.6C Dekodowanie progoramow jest nielegalne ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corwin Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Tylko i wylacznie: SKYSTAR 2 VER. 2.6C quote] dlaczego tylko ta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 skystar2 - 2.6C się najmniej grzeje :D ale 2.6B tez dobrze działa dekodowanie jest jak najbardziej legalne - piractwem jest uzywanie kluczy nielegalnego pochodzenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Z tym grzaniem to bujdy jak cholera. U mnie sie grzeje na 2.3 tak samo jak u kumpla na 2.6C. Odbieramy to samo, tak samo wiec niewidze roznicy. Technisat jak nie wie co napisac w poprawakach konstrukcyjnych pisze ze zmniejszono grzanie sie glowicy, albo ze jest czulsza. @Corwin pytasz dlaczego tylko ta ?? A to dlatego, ze Technotrend niekosztuje 350zł. Klonów TwinHana jakos nietrawie. Uzywam SS2 i polecam na poczatek na prcki conajmniej 1200MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Jestem w tunerach jeszcze zielony dlatego mam kilka pytań. 1. Jaki w cenie do 350zł wziąć 2. które umożliwiają dekodowanie programowe kanałów kodowanych(bez modułu kartY i gdzie te programy dostać ? To zależy czy chcesz wziąć tuner stacjonarny, czy kartę DVB do koomputera. Z tych pierwszych, to kup Philipsa 6010 (znacznie tańszy), albo Pioneera 1430 (dużo droższy). Jeśli chcesz kartę DVB, to też zależy od tego jaki masz procesor, bo z mniejszym niż 1GHz nie ma co podchodzić do takich kart jak Sky Star 2. Wtedy musiałbyś kupić Technotrenda 1.3 (ma sprzętowy dekoder MPEG), tyle że to kosztuje co najmniej 450-500zł. A dekodowanie bez karty to umożliwia prawie każdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corwin Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Jestem w tunerach jeszcze zielony dlatego mam kilka pytań. 1. Jaki w cenie do 350zł wziąć 2. które umożliwiają dekodowanie programowe kanałów kodowanych(bez modułu kartY i gdzie te programy dostać ? To zależy czy chcesz wziąć tuner stacjonarny, czy kartę DVB do koomputera. Z tych pierwszych, to kup Philipsa 6010 (znacznie tańszy), albo Pioneera 1430 (dużo droższy). Jeśli chcesz kartę DVB, to też zależy od tego jaki masz procesor, bo z mniejszym niż 1GHz nie ma co podchodzić do takich kart jak Sky Star 2. Wtedy musiałbyś kupić Technotrenda 1.3 (ma sprzętowy dekoder MPEG), tyle że to kosztuje co najmniej 450-500zł. A dekodowanie bez karty to umożliwia prawie każdy. Tuner stacjonarny mam Ferguson AF-2018SE a co do procka mam Bartona 2500 333MHz i moge go dać no problmo na 400MHz i choidz dobrze wieć niema problemu z prockiem. co do kasy właśnie mamproblem bo wiecej niz 350 zł raczej nie wycisne i to jest właśnie ten mały zonk :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1jedrzej1 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ja polecam Fergusona 3018, niecale 300 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom0000 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jestem w tunerach jeszcze zielony dlatego mam kilka pytań. 1. Jaki w cenie do 350zł wziąć Kiedys zapytali Soloza co by zasugerowal zwyciezcy w Lotto, w co zainwetowac. Powiedzial , ze nie wie , bo 1 milion to dla niego mala kwota i obraca wiekszymi. Nie wiedzialem nawet , ze sa tak tanie odbiorniki sat. Najlepszym jest dreambox 70x0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...