Gość michals87 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Czy zasilacz moze miec wplyw na oslabienie karty graficznej i obnizenie jej mocy ?? mam FEEL 300W 3dm03=4860 3dm01=15000 aquamark=35xxx CPU=6433 GPU=4883 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Czy zasilacz moze miec wplyw na oslabienie karty graficznej i obnizenie jej mocy ?? mam FEEL 300W z obudowy modecom... 3dm03=4860 3dm01=15000 aquamark=35xxx CPU=6433 GPU=4883 Wyniki masz raczej w normie.. Wiec nie wiem w czym problem.. Ale jesli chcesz pobawic w oc to radzilbym wymienic zasilacz chociazby na jakiegos Fortrona 350W Ewentualnie Chieftec 360W jesli masz kase Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Racja, jesli chcesz cos kombinowac, dodawac wentylatorki i takie tam, to wymien - zawsze to pewniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Próbowalem podkrecic na XT i mi sie udalo !! w 3dm03 mam 5789 !! czy to nie zamało? bo ludzie na takim kompie maja kolo 6500 co mzoe byc jeszcze tego przyczyą ze mam slabe wyniki !! w ut2k4 tez mam mniej fps niz kumpel na p4 i GFX 5900xt... a podobno moj jest lepszy od 5900xt!! teraz to z checia bym zmienił mojego ale chyba zostawie go bo nie ma $$$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 szukasz dziury w całym o co ci chodzi gry ci sei tna czy jaki masz problem czy sobie benchmarki z kalego na wyniki puszczacie ?? jak chcesz mieć wiecej to wiadomo albo kupujesz lepszy sprzet albo go krecisz wiadomoze do 1 i 2 beize ci ptrzebny mocniejszy zasilacz a co do wyników to zasilacz nie ma weikszego wpływu raczej jak cośto na stabilnosc ale i tak radze ci go wymienic bo na m,oje oko to jka jeszce coś podkrecisz to on zacznie chyba buchać ogniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 szukasz dziury w całym o co ci chodzi gry ci sei tna czy jaki masz problem czy sobie benchmarki z kalego na wyniki puszczacie ?? jak chcesz mieć wiecej to wiadomo albo kupujesz lepszy sprzet albo go krecisz wiadomoze do 1 i 2 beize ci ptrzebny mocniejszy zasilacz a co do wyników to zasilacz nie ma weikszego wpływu raczej jak cośto na stabilnosc ale i tak radze ci go wymienic bo na m,oje oko to jka jeszce coś podkrecisz to on zacznie chyba buchać ogniem Chodzi mi o to ze on ma karte tansza o 400zł a ma lepsze wyniki !! jesli tak to znaczy ze 5900xt musi byc lepszy !! nawet w unreal tournament 2004 ,ma wiecej fps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Moze ma lepszy sprzet - procek, plyta? A w grze ma ustawione wszystko na low i dlatego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Chodzi mi o to ze on ma karte tansza o 400zł a ma lepsze wyniki !! jesli tak to znaczy ze 5900xt musi byc lepszy !! nawet w unreal tournament 2004 ,ma wiecej fps to się z nim zamień i będziesz miał spokój ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Moze ma lepszy sprzet - procek, plyta? A w grze ma ustawione wszystko na low i dlatego :P On ma p4 2,8HT fsb800, tez asusa tylko ze p4p800 a ten fx mu dzial lepiej :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...