Plastik Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Co jest grane z PC speeker'em?? Czemu mi nie dziala?? Czy u wszystkich tak jest?? Plyta tak wogule jest cacy, super, zadnych problemów. Jak ktos ma P4 2,6 HT / 800 MHz i pamieci w DC (dualchanel) to niech mi powie jaki ma transfer miedzy pamiecia a prockiem. Ja mam 4700 MB/sek Czy to dobry wynik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZNP Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Co jest grane z PC speeker'em?? Czemu mi nie dziala?? Czy u wszystkich tak jest?? Plyta tak wogule jest cacy, super, zadnych problemów. Jak ktos ma P4 2,6 HT / 800 MHz i pamieci w DC (dualchanel) to niech mi powie jaki ma transfer miedzy pamiecia a prockiem. Ja mam 4700 MB/sek Czy to dobry wynik?? Ja mam P4C800 Deluxe i 2.8 Prescotta :oops: Powiedz mi jak mam sprawdzic ten transfer oraz PC speakera to z mila checia udziele CI odpowiedzi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelus Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 To podaj jeszcze czym go chłodzisz i jakie masz temperatury pod obciążeniem. Plastik: musisz w biosie wyłączyć coś w stylu "post speech reporter" powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plastik Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Sprawdz transfer programem SiSoft Sandra 2004. Temperatury procka wachaja sie okolo 43 C Dzialam na standardowych ustawieniach, nie przetaktowywalem. Czasy pamieci sa Auto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plastik Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 To "musisz w biosie wyłączyć coś w stylu "post speech reporter"" nie pomoglo. czekam na nastepne propozycje. A u was dzialaja?? w weekend sprawdze czy moze nie mam rozwalonego speaker'a A jak tam wyniki z sandry?? 4700 MB na standardowych czestotliwosciach jest OK?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsz Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Co jest grane z PC speeker'em?? Czemu mi nie dziala?? Czy u wszystkich tak jest?? Plyta tak wogule jest cacy, super, zadnych problemów. Jak ktos ma P4 2,6 HT / 800 MHz i pamieci w DC (dualchanel) to niech mi powie jaki ma transfer miedzy pamiecia a prockiem. Ja mam 4700 MB/sek Czy to dobry wynik?? Tak ma być, płyta startuje cicho, daje głos jak coś jej nie pasuje albo gdy bios pyta o hasło. Można to wyłączyć, a w zasadzie włączyć jedną z opcji w biosie. nie pamiętam jaka to była ale chodziło coś o pełną diagnostykę przy starcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...