direct3d Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Witam ! Postanowilem ponownie zaczac uzywac moje stare HP 610c, oryginalny tusz jest dosyc drogi. Stary pojemnik niestety zaschniety. Czy kartridze Wielokropek sa warte zainteresowania :?: Kosztuja jakies 50zl, prawie polowe ceny oryginalu. Szczegolnie mam na mysli druk mala czcionka - 5 (na oryginale bylo porpawnie - a tutaj ?) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Bedzie badziewnie!! przynajmniej u mnie na wielokropku tak bylo a mam hp photosmart 1115... kartridz sie wyczerpal strasznie szybko a drukowalem malo i do tego literki rozmazane na kazdym trybie... :? ja polecam allegro.pl i tam kupowanie orginalnych tuszy!! ja tak robie - ostatnio kupilem za 120 zlotych oryginalny tusz, w nienaruszonych opakowaniu [data do uzytku jeszcze grubo ponad rok] o poj. 38 ml ktory w sklepie kosztuje 300 zlotych!! dotej pory go uzywam jakies 2-3 miesiace i mam nadal 70 % a nie oszczedzam na drukowaniu... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Chcesz drukowac czcionka 5 na HP 610C?? Pewnie sciagi... ;P Nie polecam Wielokropka, raczej Intec, ale nie recze za efekt na tym HP. Sam dzisiaj sie pozbylem dokladnie takiego samego sprzetu (jestem 20 zeta do przodu... ;P), kumpel potrzebowal silnikow do robota jako prace zaliczeniowa na studia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 a ja wbrew opiniom Kolegow polece Wielokropka kolorowy naboj uzywam juz prawie dwa lata, niedawno byly dopiero pierwsze oznaki wyczerpywania tuszu.. ale jakos jeszcze zyje ;) drukuje dobrze, wyraznie.. a przede wszystkim stosunek ceny/ilosci/jakosci jest b.dobry w tzw. w miedzyczasie wymienialem dwa czarne tusze (42ml) z tym, ze te akurat zakladam oryginalne (ale tez wieksze pojemnosci) aa.. to wszystko dzieje sie w hp930c ;) pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/matthew/ Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Ja także posiadam hp 930C i mam tusz wielokropka ale tylko czarny. Szczerze mowiąc widać różnicę między oryginalnym, ale trzeba się dokładnie przyjżeć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...