lukasrz Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Powiem tak to co ostatnio dzieje sie na tym forum przechodzi wszelkie pojecie i to nie z winy userów a moderatorów z tego co wiem forum to słuzy do rozwiazywania roznych problemów a jak widze moderatorom sie nudzi...hahaha moderatorom ?? jesli mozna nazwac tych osobnikowi wogole moderatorami ja nazwałbym ich dziećmi...chodzi mi tu o nowych moderatorow których wybrali admini nie wiem wg jaki kryterii, siedze na tym forum od 2002 roku i takie chamstwo zauważam od kilku miesięcy od kad niewiadomo skad i po co narodzilo sie mnóstwo pseudo moderatorów którym sie nudzi..do czego pije?? do tego ze niedosc ze założyłem sobie ładnie temat zgodnie z regulaminem, na oślej http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=71926 to odrazu temat został zamkniety, niewiadomo czemu :nie dosc ze problem jest bo chodzi o zadanie maturalne to jeszcze takie chamstwo, morze ci moderzy zajęli by sie wkoncu zamykaniem tematow typu : jaka karte graficzna wybrać ??? co kupić ??? które pokazuje sie cały czas w ciagu tygodnia nawet kilkanascie czasami.Problem poważny a tu takie chamstwo !! Moze komuś by sie przydało na mature to zadanie ?? nie pomyślałeś o tym ty co zamykałes temat ??? czemu ?? no czemu ..moze ten dzieciak który zamykał temat pokazał by sie i uzasadnij dlaczego to zrobił, normlanie dziecinada cale forum robi sie nudne i to przez takich własnie pseudo moderatorow a co do punktu "9. Nie proś, żeby użytkownicy forum wypełniali za Ciebie Twoje obowiązki. Na forum nie wolno zamieszczać postów z prośbą o zrobienie zadań domowych bądź podanie odpowiedzi w testach/konkursach." to bez przesady bo nie raz byly takie tematy i ludzie pomagali sobie , czesto trudne zadanka rozkminiał berkut i wszyscy byli zadowoleni a w szczegolnosci ze to nei zadna praca domowa tylko zadanko pomocnicze na maturke i to niejest zaden obowiazek i zadna praca domowa !!! robie sobie zadani i tyle prosze o pomoc tak jak inni pytaja np jak zainstalowac system ja pytam sie czy potraficie mi pomoc w tym zadaniu !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 --> O serwisie i forum -- Gramatyka i ortografia na Tweaku tylko tyle powiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 lukasrz ma racje, w ostatnim czasie forum idzie w złym kierunku. W co drugim nowym topicu (nie mówiąc o tych naprawdę debilnych :lol: ) "już było, szukaj itp." Jeżeli ktoś zna odpowiedź na jakieś pytanie to mógłby odpowiedzieć, a nie mieć jeszcze pretenscje że było i od razu Locked :x . Przypadku lukasrz nie rozumiem. Przecież już niedługo są matury a chłopak prosi o pomoc a jakiś pajac bez uzasadnienia nawet zamyka topic. Co w tym kraju/necie/świecie się dzieje :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 czlowieku jest od tego temat, ktory ja zalozylem na oslej. Poza tym regulamin wyraznie mowi, ze nie rozwiazuje sie zadan... specjalnie dla Ciebie zanim wylecisz z forum rozwiaze to zadanie. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 czlowieku jest od tego temat, ktory ja zalozylem na oslej. Poza tym regulamin wyraznie mowi, ze nie rozwiazuje sie zadan... specjalnie dla Ciebie zanim wylecisz z forum rozwiaze to zadanie. pozdrawiam a co do punktu "9. Nie proś, żeby użytkownicy forum wypełniali za Ciebie Twoje obowiązki. Na forum nie wolno zamieszczać postów z prośbą o zrobienie zadań domowych bądź podanie odpowiedzi w testach/konkursach." to bez przesady bo nie raz byly takie tematy i ludzie pomagali sobie , czesto trudne zadanka rozkminiał berkut i wszyscy byli zadowoleni a w szczegolnosci ze to nei zadna praca domowa tylko zadanko pomocnicze na maturke i to nie jest zaden obowiazek i zadna praca domowa !!! robie sobie zadania i tyle prosze o pomoc tak jak inni pytaja np jak zainstalowac system ja pytam sie czy potraficie mi pomoc w tym zadaniu !!! czy to jest praca domowa ?? nie :!: konkurs ?? nie :!: zwykły problem i prosba o pomoc jak innna ?? tak :!: zgodne z regulaminem ?? TAK :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Kiedyś był temat gdzie było zadanie z chyba fizyki czy matmy a potem konstrukcja 12 kąta i jakoś go nikt nie zamknął wtedy. To raczej chyba głupie że ośla jest od wszystkiego a zadań nie można rozwiązywać. Zresztą on nie chce żeby ktoś zrobił mu zadanie domowe tylko chce żeby ktoś mu pomóg przygotować się na maturę. To takie trudne i takie złe. Im dłużej żyje tym bardziej nie rozumiem tego świata :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 .[.....] Poza tym regulamin wyraznie mowi, ze nie rozwiazuje sie zadan... [....] Why ? Bezsens. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ja sie zgadzam z tym, zej est przesada w moderowaniu. Wystarczy troche inteligencji ze storny uzytkownikow i glupie topicy same byc znikaly (bez odpowiedzi), a jesli ludzie chca podyskutowc na dowolny temat, szukaja pomocy ? - po to jest wlasnie osla laczka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 .[.....] Poza tym regulamin wyraznie mowi, ze nie rozwiazuje sie zadan... [....] Why ? Bezsens. tez tak myśle, rownie dobrze mogli by napisac: zakaz pomagania userom z procesorami intela :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 dobrze, dobrze... powstrzymajcie sie... juz koncze to zadanko dla Ciebie i bedzie dobrze tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Jeżeli chodzi o zadania domowe to zgadzam się z regulaminem ale sądzę, że topic lukasrz nie podchodził pod niego i nie powinien zostać zamknięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 dobrze, dobrze... powstrzymajcie sie... juz koncze to zadanko dla Ciebie i bedzie dobrze tak? będzie bardzo dobrze :) ale i tak jestem zły na tych pseudo moderów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Nie, bo to nie chodzi o ten konkretny przypadek a o całokształt. Czyżby przyszedł czas na zmiany? Może Tweak - Rewolucje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 --> O serwisie i forum -- Gramatyka i ortografia na Tweaku tylko tyle powiem... co za idiotyczna odpowiedz! :lol: a co do chamstwa, rzeczywiscie niektorym, wydaje sie ze sa... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Odpowiem po godzinie 18stej jak wroce z zajec. Do tej godziny topic zablokowany bo znowu beda glupie bluzgi i dyskusje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ok. przepraszam za blokade tego watku na pare godzin ale nie chcialem zeby robil sie nam kolejny flame. lukasrz: nie sadzisz, ze dzialasz troche zbyt impulsywnie ;) ? Za zablokowanie tematu walisz na forum publicznym zale takie jak bys chcial przynajmniej mnie ugotowac w sosie wlasnym a juz najlepiej pociac na kawaleczki i podsmazyc. Jak myslisz jaki typ ludzi wole: takich ktorzy sie wkurzaja na swiat i rzucaja sie na nas czy takich ktorzy poprosza w sposob cywilizowany na PW o odblokowanie wiadomosci. Mysle, ze ten drugi wariant byl by o niebo skuteczniejszy Odblokowalem - miekie serce mam. Moze cos przemyslimy w pozniejszym terminie nad jakims zbiorczym tematem. Przestroga: jak ktos mysli, ze oznacza to, ze mozna forum zasmiecac rozwiazywaniem zadan domowych to sie myli - bedzie tepione. A jeszcze do kolegi lukasrz. Jak chcesz dalej byc uczestnikiem forum to postaraj sie zachowywac zasade, ze zanim kogos pojedziesz to sie zastanow 3 razy czy warto, wywietrz pokoj a potem wciskaj Wyślij. Pieniactwo ostatnio jest u nas zdecowanie démodé. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 marco sory ale nikomu nic nie wrzucalem ale zablokowanie tematu pierwszego, ktory nie łamał regulaminu uznałem troche za buractwo ;) bez obrazy dobra na drugi raz oboje pomyslimy 2 razy ;) ja zagadam na PW a ty nie zablokujesz tematu ;) P.S fajne zadanko ;) juz rozwiazane dzieki pomocy kilku forumowiczów miedzy innymi: MeHow Proximo ThemBones Mintai dzieki wam :!: pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 A kto mowi ze to bylem ja ;) Ja nie blokuje nie mam czasu na przegladanie forum tylko gasze pozary :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 A kto mowi ze to bylem ja ;) Ja nie blokuje nie mam czasu na przegladanie forum tylko gasze pozary :P gaś gaś dobrze jest ;) psssssyytt ;) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 --> O serwisie i forum -- Gramatyka i ortografia na Tweaku tylko tyle powiem... co za idiotyczna odpowiedz! :lol: a co do chamstwa, rzeczywiscie niektorym, wydaje sie ze sa... :?podobnie jak twoje zdanie na jej temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 --> O serwisie i forum -- Gramatyka i ortografia na Tweaku tylko tyle powiem... co za idiotyczna odpowiedz! :lol: a co do chamstwa, rzeczywiscie niektorym, wydaje sie ze sa... :?podobnie jak twoje zdanie na jej temat @MacieX - wypowiedź jest zrozumiała, a że trafiło się pare błędów to już wyskakujesz z gramatyką i ortografią? Jesteś polonista czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 wg. mnie topic byl przeznaczony na zaglade bo jest zachowany wlasnie w konwencji tematu o zadaniach ktore zostaja zablokowane ... to po co sie rozwodzic skoro w perspertywie widac szybki koniec?! No ale widze ze mobilizacja forumowiczow zmusila w pewien sposob moderatorow do rozwazan. a co do mojej odp. to chodzi mi o szacunek do adresatow :-) nic wiecej... a widzialem ze byl update'ovany temat wiec mozna poprawic bledy i przeczytac to co sie napisalo raz jeszcze. ...i pamietajcie no offence Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 eeejjj.... qrna!!! czemu ten topic zostal zablokowany?!?! http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=719...adfc172fbb5c7c7 ??? przepisalem ze 20 wzorow z zeszytu a tu klikam na odpowiedz a tu temat zablokowany!!!!!!!!!! eeejj looooooool .. przeciez nie prosze zeby mi odrazu zrobili cale zadanie.. tylko ze jak komus sie nudzi to zeby wpisal jakis tam wzor co pamieta.... to forum schodzi na psy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Bo nie rozwiazujemy Twoich zadan domowych. Koniec kropka EOT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 loool .. pozostawie to marco bez komentarza... nie prosze o napisanie mojego calego zadania... ale bylo by fajnie jak by pare osob podalo pare wzorow ... nic nie poradze ze mam pos.rana nauczycielke... a juz nie wiem poprsotu skad mam wytrzasnac te wzory... dzieki marco jestem moim "Idolem" ..n/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 loool .. pozostawie to marco bez komentarza... nie prosze o napisanie mojego calego zadania... ale bylo by fajnie jak by pare osob podalo pare wzorow ... nic nie poradze ze mam pos.rana nauczycielke... a juz nie wiem poprsotu skad mam wytrzasnac te wzory... dzieki marco jestem moim "Idolem" ..n/c Primo takie są zasady i kropka... Więc nie rozumiem sensu dyskusji, jaką chcesz rozpocząć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 loool .. pozostawie to marco bez komentarza... nie prosze o napisanie mojego calego zadania... ale bylo by fajnie jak by pare osob podalo pare wzorow ... nic nie poradze ze mam pos.rana nauczycielke... a juz nie wiem poprsotu skad mam wytrzasnac te wzory... dzieki marco jestem moim "Idolem" ..n/c Primo takie są zasady i kropka... Więc nie rozumiem sensu dyskusji, jaką chcesz rozpocząć... dobra niewazne :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Nie jesteśmy forem o pracach domowych tylko o _komputerach_. A to, że niektórzy w szkole się obijają to ich sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Nie jesteśmy forem o pracach domowych tylko o _komputerach_. A to, że niektórzy w szkole się obijają to ich sprawa. haaaaaaaaalooooooooo jeden jest lepszy z matematki a drugi z chemi......... ja sobie z tym drugim nie radze i nic nie poradze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 a nie mozna by zrobc jakiegos tematu gdzie by wrzucali wszystkie swoje zadania i kto by chcial by odpowiadal i problem by byl z glowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...