Neo_x Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 a nie mozna by zrobc jakiegos tematu gdzie by wrzucali wszystkie swoje zadania i kto by chcial by odpowiadal i problem by byl z glowy albo caly dzial obok oslej laczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 albo caly dzial obok oslej laczki<sarkazm> tak tak zrobmy jeszcze kolko gospodyn wiejskich, poradnik gotowania, dyskusje o modzie, kacik zakochanych i zorganizujmy czar par. Litosci. </sarkazm> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Nie jesteśmy forem o pracach domowych tylko o _komputerach_. A to, że niektórzy w szkole się obijają to ich sprawa. haaaaaaaaalooooooooo jeden jest lepszy z matematki a drugi z chemi......... ja sobie z tym drugim nie radze i nic nie poradze Trudno, nie zdasz. Twoja sprawa nie moja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 btw jest temat Lacina przeciez to tez moze byc zadanie domowe i co jakos istnieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 a gdzie dzial moj pierwszy raz, petting, masturbacia, trudne pytania, sex i fantazje erotyczne ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ktos jeszcze chce dorzucic cos konstruktywnego do topicu? A moze ktos kolekcjonuje ban-punkty? EOT zaczyna mi to dzialac serdecznie na nerwy. Mam dosc chronienia uciesnionych uczestnikow przed wstretnymi moderatorami ktorzy zywia sie ich krwia. Daj palec cala reke chca odciac odrazu. Na forum onetu nie ma takiej moderacji - zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...