RIKER Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Mam pytanko do posiadaczy tych pamieci jak z oc i na jakich one sa kosciach czy pujda na 500Mhz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korniszon Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Przecież sprzedajesz pamięci "OEM Corsair XMS PC4000 ale to to samo co Hynix chodza na 2.5v na 250FSB" (cytat z allegro) wiec te pewnie się podobnie kręcą - a na 2,9V to pewnie z 300fsb uzyskasz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 te sa na innych kosciach chyba one sa XMS 3700 a nie XMS 4000 jus nie sprzedaje na allegro :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korniszon Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 wiem -obserwowałem aukcje . A co do twego zapytania to niestety nie potrawie na nie odpowiedzieć- nie ma takich pamiątek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Riker .. znow krecisz cos? oj stary stary .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 nie krce kumpel z forum pcp ma takie pamiatki i chce sie dowiedziec na jakich one sa kosciach i ile z nich mozna wyciagnac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 ile z nich mozna wyciagnac :D powtórze text wielu ludzi z tego forum .. WRÓZEK TU NIE MA trzeba sprawdzic dla przykladu podam ze DLT3C 1800+ JUIHB 0308 o batchu 0040 nie szedl nawet na 2000+ a powinien sie kreci niezle .. .. wiec wiesz .. niestety seria, oznaczenia, model nie zawsze sa pewne piszac takie posty tylko sie osmieszasz i pokazujesz ze nie masz pojecia o sprzecie tak samo jak w przypadku tych hynixów .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 dla przykladu podam ze DLT3C 1800+ JUIHB 0308 o batchu 0040 nie szedl nawet na 2000+ a powinien sie kreci niezle .. .. wiec wiesz .. niestety seria, oznaczenia, model nie zawsze sa pewne 8O 8O W to mi naprawde ciezko uwierzyc :!: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 heh ano ... pratkycznie nawet nie szedl nawet 66mhz wiecej :) koles mial kopare na ziemi .. a jak szlismy z nim do domu to sie slinil jak nic :) .. testowane na jego abicie nf7-s wtedy i ja mialem jeszcze msi kt4v .. :) nawet na 166 nie byl stabilny :) od tego momentu nigdy nie mowie "dałbym se ręke uciac" ze costam .. :) :D .. zawsze mowie .. SPRAWDZ SAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...