krzychuzw Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Czy Radeon 9600 pro (agp x 8 ) zadziala na plycie glownej MSI k7t Turbo (kt133a, agp 2.0 x4) ?? Tymczasowo zależy mi na takiej konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 no powinien smigac, a jaki masz do tego zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuzw Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 no powinien smigac, a jaki masz do tego zasilacz ? Jakiś Codegen 350 W. W obudowie tylko HDD, CD i FDD (+procek Duron 1.3G) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 no powinien smigac, a jaki masz do tego zasilacz ? Jakiś Codegen 350 W. W obudowie tylko HDD, CD i FDD (+procek Duron 1.3G) no to młodzieżowy PSU :twisted: , wogule radek na twoim configu nie rozwinie skrzydeł nie kepiej by było kupic np ti4200 + lepszy PSU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuzw Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 no to młodzieżowy PSU :twisted: , wogule radek na twoim configu nie rozwinie skrzydeł nie kepiej by było kupic np ti4200 + lepszy PSU To bedzie tymczasowa konfiguracja (jakies 2 - 3 miesiace). Potem cos lepszego dokupie. Interesuje mnie czy to sie wogóle odpalii czy nie bedzie problemów ze stabilnością (starczy Wat'ów :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 mam radka w swoim kompie szafirka 9600pro ale obok w kompie żony mam dokladnie na k7t turbo ms-6330 kt 133a rev 3 jest to ostatnia płyta przed wejsciem plyt z czerwonym laminatem limited edition jak chchesz to sprawdze czy to idzie ale daj cynk bo nie chce mi sie teraz kart przekladac co najwyżej moge sprawdzic jutro z rana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuzw Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 mam radka w swoim kompie szafirka 9600pro ale obok w kompie żony mam dokladnie na k7t turbo ms-6330 kt 133a rev 3 jest to ostatnia płyta przed wejsciem plyt z czerwonym laminatem limited edition jak chchesz to sprawdze czy to idzie ale daj cynk bo nie chce mi sie teraz kart przekladac co najwyżej moge sprawdzic jutro z rana Będe bardzo wdzieczny i spokojnie mogl isc do sklepu. Wiec jesli nie jest to zbyt duzy problem to prosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 wczora nie mialem neta i nie odpisywalem , na moim zestawie karta smigala msi + radek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...