Skocz do zawartości
krzychuzw

Czy Radeon 9600 pro zadziala na plycie glownej MSI k7t ?

Rekomendowane odpowiedzi

no powinien smigac, a jaki masz do tego zasilacz ?

Jakiś Codegen 350 W. W obudowie tylko HDD, CD i FDD (+procek Duron 1.3G)

no to młodzieżowy PSU :twisted: , wogule radek na twoim configu nie rozwinie skrzydeł nie kepiej by było kupic np ti4200 + lepszy PSU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to młodzieżowy PSU  :twisted:  , wogule radek na twoim configu nie rozwinie skrzydeł nie kepiej by było kupic np ti4200 + lepszy PSU

To bedzie tymczasowa konfiguracja (jakies 2 - 3 miesiace). Potem cos lepszego dokupie. Interesuje mnie czy to sie wogóle odpalii czy nie bedzie problemów ze stabilnością (starczy Wat'ów :) ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam radka w swoim kompie szafirka 9600pro ale obok w kompie żony mam dokladnie na k7t turbo ms-6330 kt 133a rev 3 jest to ostatnia płyta przed wejsciem plyt z czerwonym laminatem limited edition jak chchesz to sprawdze czy to idzie ale daj cynk bo nie chce mi sie teraz kart przekladac co najwyżej moge sprawdzic jutro z rana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam radka w swoim kompie szafirka 9600pro ale obok w kompie żony mam  dokladnie na  k7t turbo ms-6330  kt 133a  rev 3  jest to ostatnia płyta przed wejsciem plyt z czerwonym laminatem limited edition jak chchesz to sprawdze czy to idzie ale daj cynk bo nie chce mi sie teraz kart przekladac co najwyżej moge sprawdzic jutro z rana

Będe bardzo wdzieczny i spokojnie mogl isc do sklepu. Wiec jesli nie jest to zbyt duzy problem to prosze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi