Lancer Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Jesli komus malo MHz zapraszam do zapoznania sie z opisem odchodzacego powoli w niepamiec olowekmoda tym razem do R9800XT. jest on TU Powodzenia :) Jak widac olowek najlepszym przyjacielem overlokera jest. Moze sie zdecyduje... tylko troche mnie sie nie kce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 oj niech Ci sie zechce, nie badz lama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 nie lam sie :> przełam się i moduj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 no ba , w najgorszym prypadku pare złoty w plecy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 nie znasz Lancera - dla niego ten wydatek nie byl duzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 to chyba jakas baba robi bo strasznie dlugie pazury ma ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 nie znasz Lancera - dla niego ten wydatek nie byl duzyno osobiscie nieznam , ale forum juz od pewnego czasu odwiedzam i widziałem jego configi 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 nie znasz Lancera - dla niego ten wydatek nie byl duzyno osobiscie nieznam , ale forum juz od pewnego czasu odwiedzam i widziałem jego configi 8O Hehe dobrze że nie płaci za wszystko 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 oj niech Ci sie zechce, nie badz lamaTyś elektronik jak dobrze pamiętam - więc trzaśnij mu normalnego moda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Yotomeczek co tam za fajny biosik z modami pro-xt jesli jest w nim cos fajnieszego niz zmiana tylko pro w xt to poprosze o opisik co on ma i biosik :) borys_m@toya.net.pl pozdro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYDAY. Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 A czy myślicie że maja karta zniosła by ten modzik? bo jakoś niedowoltowana jest troszkęę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 co myslicie o zastosowania tego moda na radku 9800pro teorerycznie powinno byc tak samo jak 9800xt ?? jak uwazacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 yhyhy a czy na 9700pro tez to działa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 a na radku 7500 to też działa ? * *- dżołk nie mogłem się powstrzymać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 pomazałem. sprawdziłem. i mnie tam nie działa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 zadziała to na 9800 z herca??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 pomazałem. sprawdziłem. i mnie tam nie działa :/ jak to?? ja chyba w koncu zobacze o co biega. juz sie przymierzalem do normalnego moda ale najpierw sprawdze tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 wziałem ołówek jakiś bardzo miękki, 3B bodaj. pomazałem to co na zdjęciach, różnie "mocno". Niestety nie wpływa to ni jak na możliwości OC. jak było tak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chrisstoff Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 wziałem ołówek jakiś bardzo miękki, 3B bodaj. pomazałem to co na zdjęciach, różnie "mocno". Niestety nie wpływa to ni jak na możliwości OC. jak było tak jest. A sprawdzałeś jakimś miernikiem czy Twoje mazanie coś wogóle daje? :) Może coś z mazaniem nie-ten-tego i dlatego nic więcej podkręcić nie możesz... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 nie byłbym sobą gdybym nie sprawdził :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 a o ile ci napiecie wzroslo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 ehem to zadziala to na 9800 z herca??:D:D:D bo se juz olowek kupilem:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 zadzialaa?? czy ni?:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Czy wiesz jak wyglada PCB R9800XT i 9800Pro? Wiesz jak wyglada uklad zasilajacy? Sadzac po twoim poscie nie masz o tym pojecia. Nie bierz sie za rzeczy na temat ktorych niec nie wiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Probowalem modowac. Niestety jest bardzo trudno. Laminat nie jest porowaty, wiec jakby sie nie starac, to grafit nie trzyma sie na nim. Jedno dmuchniecie i niemal nie ma na nim nic. Mi udalo sie zejsc z 348oma do 333oma, a by uzyskac 1,9V na VPU potrzeba ~ 300. To co zyskalem, to zdecydowanie za duzy opor by cos dal. Na nic ten mod. Trzeba robic normalnego moda z rezystorem - tak prostego do wykonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...