barbaros Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 witam. chcialbym poznac wasze opinie o wiatraczku Gigabyte 3D, czy jest to dobry zakup, czy moze poszukac czegos innego. dodam, ze zalman 7000 na moja plyte nie wejdzie. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 to juz za tą cene poszukalbym Thermalrighta jakiegos, a co do Gigabyta, jest wydajny tylko na wysokich obrotach, ale nawet nie imponująco wydajny, ale przy tym chodzi jak mikrofalowka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Na jakiego proca potrzebujesz to chlodzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 zamierzam w tym tygodniu kupic athlona xp 1700+ t-bread (obecnie mam palomino) i go troszke skrecic, dlatego potrzebuje jakiegos w miare taniego i wydajnego smigla, bo obecny Mint chyba nie bedzie najlepszy :). pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 ok, te smiglo odpada, poczytalem troszke i rzeczywiscie szkoda kasy. zastanawiam sie nad ARCTIC COOLING - Copper Silent 2 M. opinie ma dobre, a i cena stosunkowo niewielka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 no ewentualnie mysle o ktoryms modelu Spire, np. WR IV, czy FR II. poki co, to sam nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Hmm, no najlepszy bylby zalman, ale jak mowisz nie pasuje Ci.... a raczej plytce :). A moze cos takiego??? . Ja wlasnie go zamowilem i czekam... podobno trzeba takze podszlifowac radiator gdyz jest troche wklesly. Thermaltake eXtreme Volcano 12 wydaje sie byc interesujacy, ale przy maksymalnych obrotach jest bardzo glosny :x. Tutaj masz link do testu. Popatrz sobie na www.4max.pl, tam pieknie wszystko jest opisane - wiec na pewno cos powinienes wybrac. Ewentualnie www.cooling.pl, tam moga miec niektore rzeczy tansze, ale i tak malo oferuja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 zdecydowalem sie wydac troszke mniej kasy na smiglo, wiec volcano odpada, bo troche za drogie jednak, a i glosne podobno jak piorun :). caly czas zastanawiam sie nad arcticiem i spire. zobaczymy co wymysle :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 A ile chcesz wybulic na to? No tanim i dobrym rozwiazaniem jest ten arctic, do ktorego link Ci podalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 no tak do 100 zl., moze troszke mniej. interesuja mnie takie smigielka: 1. Arctic Cooling CS2 2. Spire FCII, WRIV 3. Glacial Tech Igloo 2510 gdyz opinie maja raczej dobre, jesli chodzi o tem przedzial cenowy. problem w tym, ze kazdy mowi co innego i wszystko zalezy od platformy, wiec ciezko mi jest sie zdecydowac. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 No to sluchaj. To juz zalezy od Ciebie co wybierzesz sposrod tego, co wymieniles. Poczytaj, porownaj, poszukaj testow i wyciagnij wniosek. Droga eliminacji sprobuj wytypowac zwyciezce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ja polecam WRIV z tych co napisałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 tak, tylko z tego, co widzialem na stronie, to Spire maja dosyc spora rezystancje cieplna, o wiele wieksza niz np. Arctici, ale w tescie na pclab.pl temperaturowo Arctici wypadly o wiele gorzej, niz Spire, wiec mam pewne dylematy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 moj Glacion iglo 2510 chodzi na 2258mhz stabilnie tem w stresie to 62stopnie napiecie 1.650v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 ja bym ci polecil ze swojej strony CM aero 7 lajt (ok 100 zl) alo z + tylko pare zlotych doplacisz ja ze swojego jestem zadowolony bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 A jak on prezentuje sie z glosnoscia? Bo slyszalem ze sa glosne :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 ok, zdecydowalem sie na WRIV. cobaczymy co z tego bedzie, ale zawiedziony na pewno nie bede, bo moje obecnego boxowego Minta nic nie "przebije" :). pozdro i dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 ta ale f2 jest lepszy od wIV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 lepszy? pod wzgledem glosnosci, czy wydajnosci? opinie sa rozne na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 a mam jeszcze pytanko. czym chlodzicie swoje obudowy? bo mam zamiar kupic tez dwa arctici za 15 zeta na allegro. mysle, ze beda dobre. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 a mam jeszcze pytanko. czym chlodzicie swoje obudowy? bo mam zamiar kupic tez dwa arctici za 15 zeta na allegro. mysle, ze beda dobre. pzdr.Obudowę (dokładniej - jej wnętrze) człodzę otwierając ją z dwóch stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 a mam jeszcze pytanko. czym chlodzicie swoje obudowy? bo mam zamiar kupic tez dwa arctici za 15 zeta na allegro. mysle, ze beda dobre. pzdr.Obudowę (dokładniej - jej wnętrze) człodzę otwierając ją z dwóch stron. No no, bardzo oryginalne przyjacielu - ja jeszcze otwieram okno w pokoju :D. Co do tych arcticow to podobno sa fajne, ale moze lepiej doloz i kup sobie tego arctica . Nie tylko ze cena nie za wysoka to jeszcze swieci :). Ludzie bardzo go polecaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Mam WRIV i Kilka ARCTIKOW w obudowie. Cicho temperaturki ok. POLECAM BTW jak mozna wkleic mala ilustracje do postu?? mam maly schemacik mojego chlodzenia i chcialbym zamiescic. to raptem 20 kilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Bierze img i musisz podac adres obrazka - co oznacza, ze musisz wczesniej umiescic go na jakims koncie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Bierzesz img i musisz podac adres obrazka - co oznacza, ze musisz wczesniej umiescic go na jakims koncie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbaros Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 dzieki wszystkim za pomoc. padlo na WRIV i Arctici do obudowy. pozdro dla calego forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...