Skocz do zawartości
Feluke

Kto idze do Media Markt???

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Od piatku zaczyna sie super promocja a raczej wyprzedaz. Ja ide kupic sobie kamerke internetowa za 50zl (i to nie byle badziew z ktorego nie mozna rozpoznac nikogo). Ktos idzie z wawy?

a co to za kamerka i czy we wszystkich MM bedzie ta wyprzedaz czy w jakims wybranym ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle pytan???

Benek: we wszystkich MM ma byc ta wyprzedaz a kamerka to Elta 3211.

Dexter: nie pracuje w MM poprostu dzisiaj dostalem reklamowke z ta promocja. Odbedzie sie w piatek i jest dos duzo rzeczy za bardzo niskie ceny takie jak: Nagrywarka 24x Samsung - 150zl, skaner mustek 600x1200 - 100zl, monitor 17" 1600x1280, plamka 0.20mm - 500zl. Dalej mi sie juz nie chce pisac ale jest jeszcz kupa rzeczy ktore sie przydaja do kompa i to za grosze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak myślicie opłaca się kupić tą nagrywarke za 150 zł. Co prawda zbieram na nagrywarke i 150 zł juz mam ale zamieżałem kupić jakiejś dobrej firmy a o tym Samsungu nie słyszałem. Szkoda że zamiast tego 17 calowego minitora nie ma jakiejś 19 :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kamerka to Elta 3211.

Kamerka to chyba jednak elta 8211 - tu jest link na strone producenta do specyfikacji: http://www.elta.de/pl/artikel.asp?Artikel=...11PCC&x=69&y=60. BTW kamerka nawet, nawet, choc zaznaczam, ze nie mam porownania do innych firm, bo tylko z taka pracowalem (czy raczej bawilem sie :wink: ), ale dosc denerwujace jest reczne ustawianie ostrosci (ale moze to i u innych producentow jest).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w temacie. Od piatku zaczyna sie super promocja a raczej wyprzedaz. Ja ide kupic sobie kamerke internetowa za 50zl (i to nie byle badziew z ktorego nie mozna rozpoznac nikogo). Ktos idzie z wawy?

Ja sie juz raz dalem nabrac na MediaMarkt i teraz tego zaluje :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kamerka to Elta 3211.

Kamerka to chyba jednak elta 8211 - tu jest link na strone producenta do specyfikacji: http://www.elta.de/pl/artikel.asp?Artikel=...11PCC&x=69&y=60. BTW kamerka nawet, nawet, choc zaznaczam, ze nie mam porownania do innych firm, bo tylko z taka pracowalem (czy raczej bawilem sie :wink: ), ale dosc denerwujace jest reczne ustawianie ostrosci (ale moze to i u innych producentow jest).
Dzieki ze mnie poprawiles. Jezeli sie nia bawiles to czy mogl bys mi ja blizej opisac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak ja też dostałem tą reklamę no i owszem jest tam trochę tego dziadostwa i może nawet się przejdę popatrzeć sobie na walki uliczno-sklepowe przed otwarciem MM :twisted: :twisted: :twisted: jakby co to będę obserwował MM przy Ostrobramskiej w Warszawie, bo to rzut beretem ode mnie :) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak ja też dostałem tą reklamę no i owszem jest tam trochę tego dziadostwa i może nawet się przejdę popatrzeć sobie na walki uliczno-sklepowe przed otwarciem MM :twisted:  :twisted:  :twisted:  jakby co to będę obserwował MM przy Ostrobramskiej w Warszawie, bo to rzut beretem ode mnie  :)  :)  :)

A gdzie mieszkasz ja na Goclawiu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kamerka to Elta 3211.

Dzieki ze mnie poprawiles. Jezeli sie nia bawiles to czy mogl bys mi ja blizej opisac?
Tak jak mowilem, zbyt wielkiego doswiadczenia w tej dziedzinie to nie mam, bo jest to jedyna kamerka jaka mam (i mialem). Zdjec to Ty na niej nie zrobisz o oszalamiajacej jakosci (funkcja snapshot), ale do siedzenia na netmeetingu itp. sie jak najbardziej nadaje. Wymaga duzo swiatla, ale to wszystkie takie pewnie tak maja. Hmm fajnym pomyslem jest ta podstawka ze zintegrowanym uchwytem - u mnie w lapie bardzo dobrze sie to sprawdzilo :) Hmm, co jeszcze - spokojnie chodzila na P133, ale przy Twojej konfiguracji jest to i tak bez znaczenia. Aha i masz na nia 2 lata gwarancji producenta, wiec suma summarum za taka kase nie kupisz chyba nic lepszego!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gdzie mieszkasz ja na Goclawiu .

No to jesteśmy prawie sąsiadami, bo ja właśnie na osiedlu Ostrobramska.

Miło mi może się spotkamy, gdzieś tam w tym dzikim tłumie, oszalałych z pazerności komputerowych wyjadaczy :) :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może wziąć ze sobą jakiś paralizator, co by przepchać się nie co do przodu :twisted: :twisted: :twisted: rozpętałoby się coś na styl Unreala lub Queka 8O 8O 8O :twisted: :twisted: :twisted: :) :) :)

jak szaleć to szaleć, no nie 8) 8) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie, czy ta wyprzedaz bedzie tylko jeden dzien!!??

Czy wyprzedawany bedzie tylko sprzet komputerowy, czy wszystkie towary z MM, tzn. z wszystkich "dziedzin"??

Jak ktos ma te oferte (gazetke) z ta wyprzedaza, to czy jest tam moze adapter bluetooth na USB??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze jest kupe pytan co tam jest i jak dlugo trwa. Pisze tylko ze ma byc od 23.08 a zakonczenia nie podali ale napewno szybko sie zakonczy bo napisali ze "do wyczerpania zapasow". Co do tego co tam jest wyprzedawane to zaraz wezme sie i to zeskanuje zeby kazdy mogl sobie obejzec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm :)

Mnie zainteresowaly:

- Kamera internetowa ELTA 8211 50zł ( wczesniej podany link z informacjami nie dziala )

- Kierownica Manta Compreser Delux 50zł :P

Ktos ma jakies informacje o tych produktach?? :)

Co do kamerki to link musi dzialac bo u mnie jest wszystko ok.

Co do kierownicy to masz ja tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi