Pinki Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 THX :) Chyba sie zdecydowalem na kierownice Manta COMPRESSOR DELUXE, obnizka z 189zł na 50zł http://www.manta.com.pl/serwis/hardware/un...uniwersalne.php http://www.manta.com.pl/serwis/download/ Mam kilka pytac: 1. Od kiedy jest promocja :?: 2. Czy bedzie tez w Krakowie :?: 3. Przez jaki port podlacza sie ta kierownice :?: 4. Czy oplaca sie ja kupic :?: :) 5. Czy bedzie dobrze dzialac w Windows XP :?: 6. Co o niej sądzicie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Ja wybieram sie na polowanie na cyfrowke :) z tego co slyszalem to warto byc juz o 8 ;) mimo ze sklep od 9 hehe goscie z obslugi powiedzieli ze zainteresowanie promocja jest ogromne. A tylko co 5 sztuka jest tansza (tzn nie to ze trzeba miec farta i trafic tylko taka ilosc jest przeceniona) wiec co ciekawsze rzeczy znikna natychmiast. Dobrze ze sa 4 sklepy w Wawie wiec bedzie gdzie szukac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Ja wybieram sie na polowanie na cyfrowke :) z tego co slyszalem to warto byc juz o 8 ;) mimo ze sklep od 9 hehe goscie z obslugi powiedzieli ze zainteresowanie promocja jest ogromne. A tylko co 5 sztuka jest tansza (tzn nie to ze trzeba miec farta i trafic tylko taka ilosc jest przeceniona) wiec co ciekawsze rzeczy znikna natychmiast. Dobrze ze sa 4 sklepy w Wawie wiec bedzie gdzie szukac ;) a ja tam dzisiaj bylem (na bemowie) i powiem: lol, rotfl, buahahahha, 8O 8O 8O :roll: :roll: :roll: no qrde, bylem tam ok 7.20 a pierwsi loodzie stali od 6 8O 8O 8O przede mna bylo jakies 60 osoob ;P chcialem se qpic tego palmtopa za 600 zeta i qrwa nie moglem znalezc :? ale jestem wqrwiony a te drookarki, to w ciagu kilkunastu minut zniknely :P hyhy wiecie, ze jedna osoba moze qpic tylko jedna rzecz z danej kategori?! tj mozna qpic 1 m,onitor, 1 drookarke itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 wiecie, ze jedna osoba moze qpic tylko jedna rzecz z danej kategori?! tj mozna qpic 1 m,onitor, 1 drookarke itp :) Ja tez bylem pare minut po 9 (korki) i juz nie bylo kamerek ani kierownic. Powiedziano mi ze jeden gosciu wzial wszystkie. Nie wiem jak to mozliwe ale tak mi powiedzieli. Jutro sie tam przejde moze beda jakies. Drukarki tez zniknely. Ludzie stali przy drzwiach od magazynu i paleta nie zdazyla z tamtad wyjechac a juz nic nie bylo. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Dobra udalo mi sie to zrobic. Stad mozecie to sciagac. P.S. Wiecej jak 10k/s nie pojdzie bo to jest na moim serwie. No to cię pociesze u mnie poszło średnio 65k/s całkiem spoko ten twój serw :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Tez bylem 9.05 na Bemowie. Chcialem kupic sobie amplituner pionka. To co zobaczylem to normalnie szok. Dwoch gosci sie naparzalo bo jeden dorwal pilota a drugi dorwal sprzeta :lol: Dzicz niesamowita kolejki sie zawijaly po dwa razy. Na pocieszenie chcialem gre sobie kupic ale przeciez nie bede stal pare godzin w kolejce. Pojde jeszcze wieczorkiem moze z magazynow cos wyrzuca jeszcze bo przeciez teraz to nie maja tam czasu nawet sie odlac. Najbardziej mi sie podobal komunikat pani ktora powiedziala ze w niektorych pudelkach z czyms tam nie ma zawartosci dla bezpieczenstwa :P Ludzie brali puste pudelka nawet nie sprawdzajac czy tam cos jest oby tylko kupic :lol: Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Dobra udalo mi sie to zrobic. Stad mozecie to sciagac. P.S. Wiecej jak 10k/s nie pojdzie bo to jest na moim serwie. No to cię pociesze u mnie poszło średnio 65k/s całkiem spoko ten twój serw :) :) :) Gratulacje jestes rekordzista udalo ci sie wyciagnac 65k/s na SDI :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Dobra udalo mi sie to zrobic. Stad mozecie to sciagac. P.S. Wiecej jak 10k/s nie pojdzie bo to jest na moim serwie. No to cię pociesze u mnie poszło średnio 65k/s całkiem spoko ten twój serw :) :) :) Gratulacje jestes rekordzista udalo ci sie wyciagnac 65k/s na SDI :lol: :lol: :lol: no to qrde lolol, ale nie przejmuj sie mi kiedys windows pokazal 50 kilo na modemie ;) a tak btw, to z magazynu maja wyciagac rzeczy na jutro rano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 a tak btw, to z magazynu maja wyciagac rzeczy na jutro ranoTo dzisiaj jade do MM z namiotem zeby byc pierwszym. Jezeli jutro wyloza rzeczy to kupuje i kierownice i kamerke. Kierownice sprzedam z zyskiem albo sobie zostawie (jezeli starzy pozwola) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Ja dzis mialem kupic cyfrowke. W sumie zrobilem 61km :). 9:30 MediaMarkt Marki kosmiczna ilosc ludzi, gdybym kupil aparat to by byla ladna fotka hehehe ale niestety nie bylo obnizki na te aparaty ktore mnie interesowaly, problemow z towarem nie mialem :) zerowe zainteresowanie aparatami. Za reszta sie nie rozgladalem. Potem MediaMarkt Janki duzo mniej ludzi, wiekszy wybor aparatow, juz prawie kupowalem ale stwierdzilem ze odwiedze jeszcze MAGME przy Rivierze i gielde fotograficzna w niedziele. Narazie nie zdecydowalem sie. Acha w Jankach byl HP Joranda bylem tam okolo 11. Kamerki i inne device'y nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Bruce ten sklep co mi podales z miedzia ma niezly asortyment. Tylko zal mi wydawac 140 zeta na taki wielki kawal miedzi. Moze chcesz sie dolozyc i kupimy na spole. Po 70 zeta wyjdzie a kawalki takie ze ze 4 bloki wyjda z tego. Jakby co to priv. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 O promocji dowiedzialem sie dzisiaj w nocy ale polazlem do MM Ostrobramska dopiero okolo 12. No i praktycznie juz wszystko bylo wykupione, ludzi tyle ze hej i wszyscy raczej wyszli z pustymi rekami. Nawet mycha za 50zl Logitecha ktora chcialem kupic - ludzie tak jakj za komuny kupuja wszystko bo tanio i to co jest. Sprzedawcy mowili ze wiekszosc sprzetu juz sie nie pojawi w ich ofercie a niektore wroca po tygodniu po starej cenie. Niewiem czy to plotka z tym ze jutro jeszcze raz pojawia sie te produkty ale chyba pojawie sie o 9:00 przed MM a potem pojade na gielde w poszukiwaniu tegoz taniego promocyjnego sprzetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 I jak byl ktos dzis dodatkowo? :) W sumie z ciekawosci tylko pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 I jak byl ktos dzis dodatkowo? :) W sumie z ciekawosci tylko pytam.Ja bylem na poprawinach i nic juz nie bylo ale ludzi bylo o wiele mniej. Jutro znowu jede moze co wylozyli. Teraz mozna bylo popatrzec na cos ciekawego i kupilem sluchawki za 30zl (takie duze na cale uszy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...