dick Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Czesto gdy cos sciagam i mam dobry transfer np. 50 kilo dc sie wywala, wyskakuje bład crash error cos tam...sprawdzalem na innych wersjach oraz modach dc...problem jest taki sam, co moze go powodowac? pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Na to pytanie z pewnoscia nikt nie odpowie, ale nie sadze, aby crash spowodowany byl faktem osiagniecia wysokiej predkosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 ...moze to problem niektorych hub-ów, im wieksza ilosc ludkow (powyzej 2500) tym dc sie czesciej wywalal, obecnie jestem na hub-ach nie przekraczających 1000-2000 ludkow i problemu nima :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 'crash error costam' a dokladniej? powodow padania dc moze byc tysiace najlepiej zglos sie na oficjalne forum dc++, na pewno ci pomogą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 hub-ach nie przekraczających 1000-2000 ludkow i problemu nimaEee ja siedze na hubach 3000 > , a obowiązkowo na CZECHCHANNEL PRO gdzie często jest 5000 > i nic mnie nie wywala . Czasem jakiś tam błąd mi wyskoczy ale jak nic nie nacisne to dalej będzie DC++ dobrze funkcjonować . Dopiero jak na tym błędzie nacisne OK to wywali DC . Ale to są sporadyczne sytuacje na które nawet nie zwracam uwagi. Ostatnio mnie denerwuje jeden błąd w wersji 0.307 a mianowicie jak nacisne opcje "szukaj" to zwiesi się DC . Połączenia które przed zwisem były nawiązane dalej funkcjonują , ale nic nie da się zrobić . I ten błąd to dopiero zagadka , bo raz się zwiesza po 5 minutach a czasem to i przez 4 dni nic nie miałem . Eeeh są na tym świecie dziwne rzeczy ... :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...