Skocz do zawartości
dick

Dc++ i crash error

Rekomendowane odpowiedzi

Czesto gdy cos sciagam i mam dobry transfer np. 50 kilo dc sie wywala,

wyskakuje bład crash error cos tam...sprawdzalem na innych wersjach oraz modach dc...problem jest taki sam, co moze go powodowac? pozdrowionka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...moze to problem niektorych hub-ów, im wieksza ilosc ludkow (powyzej 2500) tym dc sie czesciej wywalal, obecnie jestem na hub-ach nie przekraczających 1000-2000 ludkow i problemu nima :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

'crash error costam'

a dokladniej?

powodow padania dc moze byc tysiace

najlepiej zglos sie na oficjalne forum dc++, na pewno ci pomogą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hub-ach nie przekraczających 1000-2000 ludkow i problemu nima

Eee ja siedze na hubach 3000 > , a obowiązkowo na CZECHCHANNEL PRO gdzie często jest 5000 > i nic mnie nie wywala . Czasem jakiś tam błąd mi wyskoczy ale jak nic nie nacisne to dalej będzie DC++ dobrze funkcjonować . Dopiero jak na tym błędzie nacisne OK to wywali DC . Ale to są sporadyczne sytuacje na które nawet nie zwracam uwagi.

Ostatnio mnie denerwuje jeden błąd w wersji 0.307 a mianowicie jak nacisne opcje "szukaj" to zwiesi się DC . Połączenia które przed zwisem były nawiązane dalej funkcjonują , ale nic nie da się zrobić . I ten błąd to dopiero zagadka , bo raz się zwiesza po 5 minutach a czasem to i przez 4 dni nic nie miałem . Eeeh są na tym świecie dziwne rzeczy ... :P

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi