dyczko0 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Mam taki problem wgrałem nowego windowsa na nową partycje. i nie wiem jak odczytac dane ze starego outlooka. Prosze o pomoc. Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 jakiego miales wczesniej winowsa ? jakiego masz teraz ? nie pamietam juz jak to sie mialo na starych windach ale na xp sprawa wygląda tak pliki outlok zapisuje : u mnie na xp wygląda to tak : C:Documents and SettingsXXXUstawienia lokalneDane aplikacjiIdentities{D862B976-E3D6-4FA4-A0B9-91061DF337CD}MicrosoftOutlook ExpressSkrzynka odbiorcza.dbx numer moze byc inny a w miejscu xxx jest nazwa profilu , konta , najlatwiej znaleść to daj szykaj pliki z rozszeżeniem *.dbx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Musisz skopiowac wszystkie pliki z katalogu: C:Documents and Settings<USER>Ustawienia lokalneDane aplikacjiIdentities{<CLSID>}MicrosoftOutlook Express do nowej lokalizacji... cos jak napisal poprzednik. Zakladam, ze masz Windows XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...