Skocz do zawartości
r00dy

TkTelekom - Telekomunikacja Kolejowa

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem z Olsztyna jednak ta firma TkTelekom (Telekomunikacja Kolejowa) pochodzi z gdyni w naszym miescie oferuje dostep do internetu wraz z siecia LAN. Co jednak moze zaskoczyc to cena - 50zł miesiecznie! Instalacja 150zł. Rozsadna cena nieprawdaz. Jedyne co pozostaje CZASEM do zyczenia to transfer. Na umowie napisane jest 256kb/s. Jednakze czasem bywa iz jest to 10kb/s (zalezy takze od zrodla) a mam czasami nawet 10mb/s nawet nie czasami bardzo czesto. Takze jesli za 50zl/s mamy staly szybki dostep do internetu wraz z siecia LAN to chyba jest to korzystna alternatywa dla tych ktorzy nie maja zamiaru wydawac fortuny na internet. I nie tylko dla tych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki ze odkopuje temacik, ale chcialbym uzyskac jakies opinie na temat tego providera, bo podobno wielkimi kroczkami zbliza sie do mojej wsi. Juz nie umie sie doczekac, kiedy powiem radiowce 128 bez p2p <papa>...

http://www.tktelekom.pl/index.php?id=102&ppid=95

Cennik bardzo ladny, jednak u mnie ma byc max 1024, choc to i tak bedzie dobre. Gdyby wziac takie 6144 na 3 osoby, to by byla cena niska, i transferki ladne, przy umowie na 24mieszki.

Ma ktos od nich neta? Jak sie sprawuje? Moze ktos ma znajomych co maja od nich netka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi