Winchester Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Wlasnie napalilem sie bardzo na wentylatorki Arctic Cooling - Fan PRO 2 LIGHT do obudowy. Czy ktos moze to ma? I moze sie wypowiedziec jak to sie prezentuje w sferze glosnosci? Moze lepiej jest wybrac zwykly arctic pro ? Chociaz swiecacy bajer bardziej sie mi podoba :) . Prosze o wypowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 LuX ten swiecacy mam takze go nabylem na allegro od tego goscia tyle ze on jest u mnie od spodu PSU i chodzi na 2 biegu dmucha bardzo dobrze i go nie slychac wogule , na trzecim dmucha super ale jest juz delikatnie slyszalny do obudowy jest naprawde spoko tyle ze troche on gruby jest 35 mm :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtifeX Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 A ja sie wypowiem juz w tygodniu bo wlasnie je zamowilem, tzn: 2 Light i TC i czekam na nie. Mam nadzieje ze beda sie dobrze sprawowac! Czekam jeszcze na Artic Cooling VGA Silencer :) zobacznymy co bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 To jak dostaniesz i przetestujesz to od razu wal. Tylko o wszystkim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtifeX Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ok nie ma sprawy. Sam jestem ciekaw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...