Vegan Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 HM ... mam pytanko ... co do wyboru zasilacza 1. Antec True550W - wiadomo antec ale cena :-( 2. Thermaltake 480W - dobrze wypada w testach i atrakcyjna cena :-) <500zł 3. Modecom CWT 550 ADP - podobno to samo co antec tylko inna nalepka ( ale czy to prawda ) i atrakcyjna cenna <500zł 4. HuntKey 550W PFC - coś dla fanów HuntKey`a ale raczej odpada cena prawie taka jak antec Korci mnie ten Modecom ale ciekaw jestem ile to prawdy że jest w srodku taki sam jak antec ... w opisie ma ze każde napięcie jest na osobnym obwodzie :-) ... Thermaltake też mie korci ze względu na cenne ... co Byście polecili ?? -------------------------------------------------------------------------------------- PO co mi Taki zasilacz ?? ( dla osób które lubią zadawać Pyt. :-) ) Konfig ( w przyszłości) 2 x barton 2800+ i do tego male OC ..na 3000+ lub 3200+ zobaczymy jak sie kreci Radek 9800Pro 2x jakaś 80Gb lub 2x160GB( raid) - pewnie Maxtor 1 GB ramu ... i reszta badziewia Dzwięk USB2 jeszcze jakiś dysk ?? DVD CD-R MIchal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Antek only ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 moze http://www.pc-hardware24.com/pl/p_474.html podobno dobry jest a jesli nie to antec550W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 1. Antec True550W - wiadomo antec ale cena :-( możesz uderzyć w TP480. cena niższa sporo a środek ten sam. 2. Thermaltake 480W - dobrze wypada w testach i atrakcyjna cena :-) <500zł widać że nie zbyt dobrze szukałeś po forum. 3. Modecom CWT 550 ADP - podobno to samo co antec tylko inna nalepka ( ale czy to prawda ) i atrakcyjna cenna <500zł Tak ta sama konstrukcja co Antec (CWT-550ADP-P) ale ciut krótsze kable, gorsze wtyczki i nie wiedzieć czemu straszna grzałka. 4. HuntKey 550W PFC - coś dla fanów HuntKey`a ale raczej odpada cena prawie taka jak antec Nie wypowiem sie. Nie widziałem. ps a do tej konfiguracji to Antec True380/430 wystarczy aż nadto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Dzieki wszystkim za rady... juz zdecydowalem ... biore antec ... :-) trudno mniej piwa sie wypije ;-) MIchal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...