ZNP Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Witam serdecznie. Moje pytania dotyczą zmiany biosu w karcie Sapphire 9800PRO Atlantis. Przegladając forum driversheaven.net znalazlem topic na ten temat. Z ta roznica, ze tam zmiana biosu nastepowala w karcie ASUS'a. Chciałbym sie dowiedziec czy ktos moze wie skąd wziąsc BIOS 9800XT ATI ?? ASUS'a juz mam. Poza tym czy przed ewentualnym przeflashowaniu go powinenem zoapatrzyc sie w lepsze chlodzienie ?? I na koniec. Bylbym wdzieczny za opis krok po kroku procedury flashowania biosa. Sciagnalem program WinFlash ale wystepuje bład i XP go zamyka. Z gory dziekuje za odpowiedzi. Milego Dnia Zycze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZNP Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Już udało mi się znaleść odpowiedź na moje pytania 8) http://www.bricard.net/R9800.htm Szkoda, że jedynie 300 pkt. można zyskać przez taka zmianę :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...