Jacek Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 W jaki sposob można odczytać hasło apisane w TC? Nie mogę wystartować systemu na ktorym jest zaisntalowany ten program, ale mam pełny dostęp do plików..... Da w ogóle radę to zrobić? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newman XXI Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Spróbuj z tym programem http://www.snadboy.com/RevelationV2.zip W Windows Commander działa na 100%, w TC też powinien Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Tak tylko ze gdy uruchamiam TC to nei ma tych zapisanych serwerów... :/ Zapomniałem o tym wspomniec. Jest pusta lista :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 windowswcx_ftp.ini Skopiuj sobie ten plik do nowego systemu i odpal TCMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Wielkie dzięki... Działa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...