MrDanny Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Piszę ponieważ znowu mam problem z Sound blaster Live, tym razem z wersją 5.1 Digital Chodzi o to , że bardzo spodobały mi się sterowniki KX. Instalując sterowniki oryginalne wszystko jest ok, a po instalacji KX'ów chodzi tylko przód centralny i subwoofer. Kx'y pokazują model karty jako SB 022x 10k1. Ustawiałem surrounder w DSP na 5.1 Po załączeniu opcji zamień przód z tyłem w teście klikając na przedni nie gra nic a po kliknięciu na jeden z tylnych gra przedni. Posiadam głośniki Creative Inspire T5400, zainstalowałem via 4in1 v 4.51 płyta główna to ECS L7vta2. Sorry że znowu prosze pomoc ale nie za bardzo wiem jak się za to zabrać. Help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Jak wlaczyles zamien przod z tylem , to musisz wtyczke od przednich kanalow przelozyc w wyjcie tylnich kanalow . Chyba zle przeczytalem co napisales :) . Wez sobie reinicjuj dsp , w zakladce Kx dsp . Najlepiej to sie odezwij do mnie na gadu , bo dzisiaj choruje i siedze w domu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 tez mialem z tym problemy.. i mam.. ale olalem to i zaisntalowalem stery od audigi 2 i jestem happy :) pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 na soundblaster 5.1 stery audigy2 zainstaloawles ?? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 na soundblaster 5.1 stery audigy2 zainstaloawles ?? ;/ Widze ze nowy jestes , wiec odpowiedz brzmi tak . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...