co3en Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Sry ze nie szuklem ale we wtorek mam mature :lol: i nie mam na to czasu :P wie ktos jak zmniejszyc w wordzie odstepy miedzy wyrazami w poziomie ?? slowo<=ten odstep=>slowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bad Boy Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 W sumie to nie wiem po co ci to skoro spacja między wyrazami zajmuje tyle ile jeden znak no ale skoro chcesz. Musisz zaznaczyć te wolne miejce myszką (wsickasz i trzymasz lewy klawisz myszy :D i przeciągasz po tym wonym miejscu myszką ) Następnie zmieniasz romiar czcionki na większy lub mniejszy (wedle woli) i po kłopocie. Ps. Zdania matury rzyczę Tobie jak i innym młodzikom z naszego forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Mozesz tylko w czcince zminić odstępy między znakami - zagęści ci to tekst ogólnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Możesz też użyć tzw. znaku twardej spacji. ctrl+shift+spacja Spacja taka łączy na sztywno za sobą wyrazy. Nie ma rozsuwania wyrazów tak "zespacjowanych" przy wyrównaniu akapitu do prawej i lewej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...