ptaku666 Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Tak jak w temacie, właczyłem ją sobie zeby odciązyc proca ale słyszałem gdzies ze moze popsuc napedy i dyski. Czy to prawda??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 co jest, zatkało was?? nie mozecie odpowiedziec na tak proste pytanie :) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 No zastanow sie sam: jak zaznaczysz DMA i naped tego nie obsluguje, to po restarcie kompa, opcja jest znowu odhaczona, a jezeli obsluguje, to jest wlaczona i nie powinna mu szkodzic - czysta logika :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 no czlowieku pomysl, jakby szkodzilo, to po cholere by to robili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 tia czy to jakas prowokacja ??? zgadzam sie z 2 poprzedzajacymi opiniami chyba ze widzisz jakis inny sens DMA ? destroy my Ati , Athlon ??? :evil: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Ja tez tak mysle, ale jakis gamon mi powiedział ze to moze psuc sprzet a ja go niepotrzebnie posłuchałem. Ale dzieki ze mnie juz nakierowaliscie na prawidłową odpowiedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 HE HE HE no Coments :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Tak jak w temacie, właczyłem ją sobie zeby odciązyc proca ale słyszałem gdzies ze moze popsuc napedy i dyski. Czy to prawda??? To jest uruchomienie dodatkowych kanałów przeływu danych bez większego udziału CPU. Nic nie zepsujesz, ewentualnie możesz mieć problem z odczytem danych (będą pojawiać się błędy)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...